FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Στη Ναύπακτο το Σάββατο-Ολοκληρώνει τις μεταγραφές Μπίσα, Θωμά και Ταρνάρη

Ημερομηνία: 15-10-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟ Βάρδας ταξιδεύει αύριο, Σάββατο, στη Ναύπακτο για να δώσει, στις 4μ.μ., άλλο ένα φιλικό ματς, με αντίπαλο τον δυνατό Ναυπακτιακό Αστέρα του έμπειρου προπονητή Γιάννη Νταλακούρα, ο οποίος-ειρήσθω εν παρόδω- κατά το παρελθόν (το 2005) είχε περάσει και από τον πάγκο του Πανηλειακού. Η ομάδα του Χρήστου Παρασκευόπουλου προσπαθεί να διατηρήσει τον ρυθμό της μέσα από τα φιλικά ματς, έχοντας ξεκινήσει προετοιμασία πριν δύο ακριβώς μήνες, στις 16 Αυγούστου. Στα τελευταία φιλικά παιχνίδια, κόντρα στον Εθνικό Σκουλικάδου και τον Ξενοφώντα Κρεστένων ο ΠΑΟΒ έδειξε σαφώς βελτιωμένος κυρίως στο επιθετικό κομμάτι, εκεί όπου φάνηκε να υπάρχουν αδυναμίες μέχρι πρότινος. Με την έλευση του Θανάση Μπίσα, όμως, ο οποίος είναι ένας πολύ καλός εξτρέμ που δημιουργεί και σκοράρει, οι «πράσινοι» είναι σαφώς πιο παραγωγικοί.

Στην γραμμή κρούσης, ο ΠΑΟΒ έχει Λαθύρη και Μπίσα στα «φτερά» της επίθεσης και τον Πυρρή σέντερ-φορ, ενώ υπάρχει και ο ποιοτικός Σάκης Πλαστουργός, που είναι επίσης ένας ποδοσφαιριστής με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, που φτιάχνει φάσεις, αλλά βρίσκει και δίχτυα. Ο ΠΑΟ Βάρδας, λοιπόν, είναι ισχυρός και στο επιθετικό κομμάτι, εκεί όπου μέχρι πριν λίγες μέρες, με την αποχώρηση του Μικελάτου, είχε κενό, κι έτσι η ομάδα είναι έτοιμη να διαγράψει μια καλή πορεία και στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, όπου συμμετέχει για 9η σερί σεζόν!

Πέρα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μπίσα (χθες αναμενόταν η ελευθέρας του), ο ΠΑΟΒ θα ολοκληρώσει σήμερα και τις μεταγραφές των δύο νεαρών Πατρινών, του μέσου Ανδρέα Θωμά και του ακραίου μπακ-χαφ Ντίνου Ταρνάρη (προέρχονται από την Κ20 της Παναχαϊκής). Με τους τρεις αυτούς ποδοσφαιριστές οι «ταύροι» θα ολοκληρώσουν το ρόστερ τους.

 

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος