FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Στην Μυρσίνη την Κυριακή με Εθνικό Σκουλικάδου

Ημερομηνία: 30-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου proinisports@gmail.com


Ο ΠΑΟ Βάρδας συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής και για την προσεχή Κυριακή έχει προγραμματίσει φιλικό παιχνίδι με τον Εθνικό Σκουλικάδου της Ζακύνθου. Το ματς θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Μυρσίνης, στις 2 το μεσημέρι, καθώς σε αυτό του Κουρτεσίου γίνονται εργασίες. Ο Εθνικός θα είναι αντίπαλος του ΠΑΟΒ και στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Ο ΠΑΟΒ, πάντως, συνεχίζει να ταλανίζεται από τραυματισμούς. Ο Τσιρίκος παραμένει εκτός για μια εβδομάδα ακόμα (θα κάνει και δεύτερη μαγνητική), ενώ ο Λιόσης που έχει ενοχλήσεις στη μέση και ο Μαυρόπουλος που δεν έχει επιστρέψει ακόμα από τον τραυματισμό του, ίσως μπουν από αύριο ξανά στο προπονητικό πρόγραμμα. Οι Φερεκίδης, Δ. Πλαστουργός είναι σε καλύτερη κατάσταση πλέον και στη διάθεση της ομάδας.

Οι απουσίες αρκετών βασικών παικτών εδώ και 20 μέρες περίπου προβληματίζουν το τεχνικό τιμ, καθώς η προετοιμασία δεν διεξάγεται με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις, εντούτοις από τη επόμενη εβδομάδα αναμένεται σχεδόν όλοι να είναι διαθέσιμοι και η προετοιμασία να συνεχιστεί υπό καλύτερες συνθήκες.

Τέλος, στα μεταγραφικά, οι μεταγραφές των δύο νεαρών Αχαιών, του μεσοαμυντικού Ανδρέα Θωμά και του ακραίου οπισθοφύλακα Ντίνου Ταρνάρη από την Κ20 της Παναχαϊκής, δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα, αλλά οι δύο 19χρονοι προπονούνται κανονικά με την ομάδα. Το πιθανότερο είναι να αποκτηθούν, καθώς τους υπολογίζει ο τεχνικός Χρήστος Παρασκευόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος