FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Σε συνεχή επαφή με Τσίρκοβιτς-Κοντά στο να συνεχιστεί η συνεργασία τους

Ημερομηνία: 23-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟ Βάρδας βρίσκεται συνεχώς σε επαφή με τον Μίκι Τσίρκοβιτς και μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να κλείσει το θέμα της παραμονής του στην τεχνική ηγεσία. Χθες βράδυ οι δύο πλευρές είχαν νέα συνάντηση. Το κλίμα που υπάρχει μεταξύ τους είναι πολύ θετικό και το πιθανότερο είναι να συνεχιστεί η συνεργασία τους. Άλλωστε, ο Σερβοέλληνας τεχνικός είναι πολύ αγαπητός στη Διοίκηση του ΠΑΟΒ, όλοι εκτιμούν τις προπονητικές του ικανότητες του και την προσωπικότητά του, ενώ και ο ίδιος ο Μίκι τρέφει απεριόριστη εκτίμηση στους παράγοντες του Παμβουπρασιακού και ιδιαίτερη αγάπη για την ομάδα της Βάρδας, με την οποία έχει ζήσει μεγάλες στιγμές πολλά χρόνια τώρα.

Το πιθανότερο λοιπόν είναι ΠΑΟΒ και Τσίρκοβιτς να πορευτούν χέρι-χέρι και στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, κάτι που προκρίνει το γεγονός πως οι «ταύροι» θα είναι πολύ ανταγωνιστικοί και δυνατοί τη νέα αγωνιστική περίοδο. Άλλωστε, αν επαληθευτούν τα σενάρια περί υποβιβασμού 8 ομάδων, ο ΠΑΟΒ καλείται να φτιάξει μια ομάδα για…τριάδα τουλάχιστον, ώστε να μην μπει σε περιπέτειες. Εξάλλου και ο Μίκι θέλει να χτιστεί μια πολύ δυνατή ομάδα για το νέο πρωτάθλημα, που θα κοιτάζει μόνο ψηλά.

Τις επόμενες μέρες, το θέμα, όπως προείπαμε, θα κλείσει, εκτός απροόπτου, θετικά και ο ΠΑΟΒ θα προχωρήσει το σχεδιασμό του ενόψει του νέου ταξιδιού του στη Γ΄ Εθνική.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος