FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Πρώτη συγκέντρωση με απουσίες

Ημερομηνία: 19-03-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟ Βάρδας πραγματοποίησε χθες την πρώτη του συγκέντρωση ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, που, εκτός απροόπτου, θα γίνει στις 4 Απριλίου. Η ηλειακή ομάδα αντιμετώπιζε προβλήματα στο να φέρει στη Βάρδα για προπόνηση τους αρκετούς Αχαιούς παίκτες που διαθέτει, λόγω της απαγόρευσης μετακίνησης από νομό σε νομό, αλλά φαίνεται να βρίσκει τελικά τον τρόπο. Βέβαια, τεστ Covid-19 δεν έχουν γίνει ακόμα στους ποδοσφαιριστές κι έτσι η έναρξη των προπονήσεων αναμένεται να γίνει από την Δευτέρα.

Ο ΠΑΟΒ πάντως, δεν υπολογίζει σε δύο στρατευμένους ποδοσφαιριστές, τον αριστεροπόδαρο μπακ-χαφ, Γιώργο Χριστόπουλο και στον γκολκίπερ Χρήστο Βορύλλα, ενώ ο επιθετικός Γουόλτερ Βαζ δεν έχει κληθεί ακόμα να έρθει από τη Γαλλία, με το σκεπτικό ότι στην Ελλάδα όλα ακόμα είναι ρευστά σχετικά με την επανεκκίνηση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, εφόσον τα κρούσματα είναι ακόμα πολλά.

Θυμίζουμε πως ο ΠΑΟ Βάρδας έχει λύσει τη συνεργασία του και με τους Ντόμα, Νικολακόπουλο, Σαμπανέι από τα τέλη Οκτωβρίου, εξαιτίας πειθαρχικών παραπτωμάτων. Όλες αυτές οι απουσίες και οι αποχωρήσεις, αναγκάζουν τον ΠΑΟΒ να ψάξει για παίκτες, προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικός στην επανέναρξη, όποτε αυτή λάβει χώρα, και να διεκδικήσει την παραμονή του στη Γ΄ Εθνική. Έτσι, η ομάδα έχει στα πλάνα της να αποκτήσει δύο τουλάχιστον ποδοσφαιριστές μέχρι τις 31 Μαρτίου, οπότε και λήγει η μεταγραφική περίοδος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος