Δύο ακόμα βασικά στελέχη του ΠΑΟΒ την περασμένη σεζόν ανανέωσαν την συνεργασία τους με την ομάδα. Ο λόγος για τον 30χρονο Βαρδαίο μεσοεπιθετικό Βασίλη Παντελή και τον 36χρονο Αχαιό κεντρικό αμυντικό Γιώργο Κοκκίνη. 19 συμμετοχές και 2 γκολ στο πρωτάθλημα είχε ο Παντελής και ίδιο αριθμό συμμετοχών και γκολ ο Κοκκίνης! Δύο πολύ καλοί κι έμπειροι ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν και στο νέο πρωτάθλημα τους «ταύρους» της Βουπρασίας.

Η ανακοίνωση για Παντελή: «Η επόμενη ανανέωση συνεργασίας αφορά τον Βασίλη Παντελή που θα φορέσει και φέτος τη φανέλα των πράσινων. Η νέα συμφωνία αντικατοπτρίζει την εμπιστοσύνη της ομάδας στο πρόσωπό του, αλλά και τη δική του επιθυμία να συνεχίσει να προσφέρει με πάθος και αφοσίωση στο σωματείο. Του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες και πάντα υγεία στη νέα χρονιά».

Η ανακοίνωση για Κοκκίνη: «Συνέχεια ανανεώσεων στον Π.Α.Ο. Βάρδας. Ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Κοκκίνη που θα φορέσει και φέτος τη φανέλα των «πράσινων». Ο Αχαιός αμυντικός με μεγάλη εμπειρία συνεχίζει στην ομάδα μας καθώς αποτέλεσε έναν εκ των αρχηγών της ομάδας μας την περασμένη αγωνιστική περίοδο και δεν θα μπορούσε να λείπει από το ρόστερ και της νέας περιόδου. Του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες και πάντα υγεία στη νέα χρονιά».

Κώστας Πλιάγκος