FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Πανίσχυρος με “Φίγκο”, Μαρκόπουλο-Συμφωνία με Μηλαδόπουλο-Τα φιλικά προετοιμασίας

Ημερομηνία: 02-08-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com

Ο ΠΑΟ Βάρδας ολοκλήρωσε τις μεταγραφές των Αμαλιαδιτών Θανάση Αντωνόπουλου, Λάμπη Μαρκόπουλου και συνεχίζει την μεταγραφική του ενίσχυση ενόψει του πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας. Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές ήταν στον Α.Ο. Κυπαρισσίας τα τελευταία χρόνια, υπό τις οδηγίες του νυν τεχνικού του ΠΑΟΒ, Ηλία Φωτόπουλου, ο οποίος τους γνωρίζει καλά και τους εμπιστεύεται απόλυτα. Άλλωστε, μιλάμε για δύο πολύ έμπειρους ποδοσφαιριστές, από τους καλύτερους Ηλείους τα τελευταία δέκα τουλάχιστον χρόνια και ο ΠΑΟΒ δυναμώνει πολύ στη μεσαία και αμυντική γραμμή, εκεί όπου θυμίζουμε πως υπάρχουν επίσης οι Λιόσης, Γ. Πολίτης, Δούλος.
H ανακοίνωση του ΠΑΟΒ για «Φίγκο» και Μαρκόπουλο ήταν η εξής: «Σε δυο νέες μεταγραφικές κινήσεις ποιότητας και εμπειρίας προχώρησε η ομάδα μας, πρόκειται για τον Θανάση Αντωνόπουλο και Λάμπη Μαρκόπουλο. Καλωσορίζουμε τον Θανάση και τον Λάμπη στην οικογένεια του ΠΑΟ Βάρδας και τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας».

Συμφωνία και με Μηλαδόπουλο

Η Διοίκηση του ΠΑΟΒ θέλει διακαώς την επάνοδο της ομάδας στην Γ΄ Εθνική και οι μεταγραφές που γίνονται από τους ανθρώπους της ομάδας, αυτό φανερώνουν. Εξάλλου, στόχος είναι όχι μόνο το Πρωτάθλημα της Ηλείας, αλλά η επιστροφή στην Γ΄ Εθνική, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να χτίσει μια πολύ δυνατή ομάδα που θα ανταπεξέλθει και στα μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Και αυτό ακριβώς κάνουν οι «ταύροι», δομούν μια πολύ ισχυρή ομάδα, με το… βλέμμα στην Γ΄ Εθνική! Πέρα λοιπόν από τους Δούλο, Γ. Πολίτη, Θ. Αντωνόπουλο, Λ. Μαρκόπουλο, Κοντάνα, που στιγμής έχουν αποκτηθεί, συμφωνία υπάρχει και με το πολύ καλό μεσοεπιθετικό Νίκο Μηλαδόπουλο, που την περασμένη σεζόν έπαιξε στον Ολυμπιακό Σαβαλίων, ενώ ήταν για πολλά χρόνια ένας εκ των ηγετικών ποδοσφαιριστών της Δόξας Ν. Μανωλάδας. Άλλη μια μεγάλη μεταγραφή για τους «ταύρους», που αναπλήρωσαν άμεσα την αποχώρηση του Πυρρή με τον Μηλαδόπουλο αλλά και την ανανέωση με τους Λαθύρη, Μπίσα.
Συνολικά, έχουν ανανεώσει αρκετοί βασικοί από την περασμένη σεζόν και δη οι Λιόσης, Π. Πολίτης, Παπασπηλιόπουλος, Λαθύρης, Μπίσα, Τσεκούρας, Διονυσόπουλος και Πλαστουργός.
Από δω και πέρα, ο ΠΑΟΒ θα αναζητήσει έναν κεντρικό αμυντικό ακόμη, ενώ στο ρόστερ θα προστεθούν δύο νεαροί ποδοσφαιριστές, ο ένας είναι γκολκίπερ από την Πάτρα και ο άλλος θα προωθηθεί από την Ακαδημία.

Τα φιλικά
Η προετοιμασία θα ξεκινήσει την προσεχή Δευτέρα 8 Αυγούστου και όσο για τα φιλικά παιχνίδια, το πρώτο θα είναι με τον Ηλειακό Λεχαινών στις 20 Αυγούστου. Έχουν κλειστεί δυνατά φιλικά, με τον Διαγόρα Βραχνεΐκων (24/8), τον Ηλειακό Βαρθολομιού (27/8), τον ΠΑΣ Κόρινθος του Αλέξη Κούγια (3/9 στη Βάρδα), την Αχαϊκή (7/9) και τον Πανμοβριακό (10/9).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος