FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας-Πανηλειακός 4-4: Γκολ και θέαμα!

Ημερομηνία: 28-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

«Πολυβόλα» οι δύο ομάδες, 2-2 ημίχρονο, 4-4 στο 89΄

 

ΠΑΟ Βάρδας και Πανηλειακός επιδόθηκαν σε ένα ρεσιτάλ επιθετικού ποδοσφαίρου χθες στο «Γρ. Καλάκος» της Βάρδας και το τελικό σκορ 4-4 ικανοποίησε τους πολλούς φιλάθλους και των δύο ομάδων που βρέθηκαν στο γήπεδο, αλλά και τις  ομάδες, καθώς παρέμειναν στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, στον 6ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Ειδικότερα, ο ΠΑΟΒ είναι 3ος με 24 βαθμούς και ο Πανηλειακός ισοβαθμεί στην 4η θέση με τον Παλληνιακό στους 23 βαθμούς, αμφότεροι μακριά πλέον από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά και από τη 2η προνομιούχο θέση (ο Διαγόρας έχει 32 βαθμούς).

Το παιχνίδι

Το παιχνίδι ήταν πολύ ανοιχτό, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν εξαρχής  το γκολ και τελικά επετεύχθησαν τέσσερα στο α΄ ημίχρονο, δύο από κάθε ομάδα και άλλα τόσα στο δεύτερο!

Μόλις στο 7΄ ο Ντόμας από κοντά άνοιξε το σκορ, ύστερα από λάθος της άμυνας του Πανηλειακού, αλλά στο 9΄ ο Νικολακόπουλος σούταρε, απέκρουσε ο Λαδάς και ο Μπαρμπαρούσης από κοντά έσπρωξε τη μπάλα στα  δίχτυα για το 1-1.

Στο 21΄ ύστερα από σέντρα του Μπαρμπαρούση, ο Αντωνόπουλος δεν μπόρεσε να σκοράρει από καλή θέση και στο 30΄ από πάσα του Αντωνόπουλου ο Μπαρμπαρούσης βγήκε απέναντι από την εστία, σούταρε, αλλά μπλόκαρε ο Λαδάς. Στο 33΄ το σουτ του Λιόση έξω από την περιοχή πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 35΄ έγινε το 1-2. Ο Σταθάτος εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας του ΠΑΟΒ και με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Δύο λεπτά μετά, όμως, οι πράσινοι ισοφάρισαν 2-2. Ο Μικελάτος έβγαλε πάρε-βάλε πάσα στον Θανάση Νικολόπουλο, ο οποίος με κοντινό πλασέ, σκόραρε. Στο 40΄ ο Μπούνας σέντραρε και ο Ντόμας από κοντά πλάσαρε άουτ και αυτή ήταν η τελευταία μεγάλη φάση στο α΄ ημίχρονο.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Μίκι Τσίρκοβιτς μπήκε δυνατά και στο 47΄ πήρε για πρώτη φορά κεφάλι στο σκορ (3-2). Ο Λιόσης σέντραρε, ο Μπούνας έβγαλε ασίστ με το κεφάλι στο Μικελάτο που πλάσαρε εύστοχα από κοντά.  Και στο 60΄ έγινε το 4-2. Ντόμας και Μικελάτος συνδυάστηκαν ωραία, ο Ντόμας γύρισε στο Γούρμο, που από δεξιά μέσα στην περιοχή νίκησε τον Κυρίτση. Στο 66΄ ο Πανηλειακός ξαναμπήκε στο παιχνίδι. Ο Σταθάτος εκτέλεσε φάουλ στο δεύτερο δοκάρι, ο Αρβανίτης πάσαρε στον Μπαρμπαρούση και αυτός με κεφαλιά μείωσε σε 4-3, φτάνοντας στο χατ-τρικ.

Στα εναπομείναντα λεπτά, η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη πίεσε για την ισοφάριση και στο 81΄ ο Σταθάτος σούταρε άουτ λίγο έξω  από τη μεγάλη περιοχή. Εν τέλει, στο 89΄ ο Χατζηστάμου εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Μπαρμπαρούσης με κεφαλιά ισοφάρισε 4-4, που ήταν και το τελικό σκορ!

Καλύτεροι από τον ΠΑΟΒ οι Αγουρίδης, Μικελάτος, Ντόμας και Μπούνας και από τον Πανηλειακό οι Μπαρμπαρούσης, Αρβανίτης, Σταθάτος και Χατζηστάμου.

 

ΠΑΟ Βάρδας: Λαδάς, Λιόσης, Ζέλιος (49′ Ντάζος), Δ. Νικολόπουλος, Πέκεζ, Μπούνας, Θ.   Νικολόπουλος (54′ Γούρμος), Ντόμας (87′ Ξύδης), Π. Πολίτης, Μικελάτος (80′ Σιδέρης), Αγουρίδης.

Πανηλειακός: Κυρίτσης, Καμβύσης, Σταθάτος (90′ Δ. Τσίγκρηλας), Μακροστέργιος, Αρβανίτης, Μπουτσικάκης, Χατζηστάμου, Κωνσταντακόπουλος (59′ Πρέντι) Μπαρμπαρούσης, Αντωνόπουλος (59′  Π. Τσίγκρηλας),  Νικολακόπουλος (52′  Μανωλιάς).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος