FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας-Πανηλειακός 2-0: Φουλ για την κούπα!

Ημερομηνία: 13-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟ Βάρδας απέκλεισε τον Πανηλειακό και προκρίθηκε στους «4» του Κυπέλλου Ηλείας

 

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Ο ΠΑΟ Βάρδας νίκησε χθες 2-0 τον Πανηλειακό στο «Γρ. Καλάκος» και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ηλείας MARKET IN. Μια δίκαιη νίκη για την ομάδα της Βάρδας που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, είναι κοντά στην εξασφάλιση της παραμονής στη Γ΄ Εθνική και ταυτόχρονα «φλερτάρει» έντονα με την πρώτη κατάκτηση του Κυπέλλου Ηλείας στην ιστορία της. Κάτι που αποτελεί διακαή πόθο των διοικούντων τα τελευταία χρόνια. Ο Μίκι Τσίρκοβιτς, που έχει δώσει άλλον αέρα στον ΠΑΟΒ, και οι παίκτες του θα αντιμετωπίσουν στα ημιτελικά το νικητή Αλφειός-Νίκη Τραγανού, σε διπλούς αγώνες. Όσο για τον Πανηλειακό, προσπάθησε πολύ στη Βάρδα, κόντρα σε μια ανώτερη ομάδα, αλλά δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση και να διεκδικήσει το Κύπελλο.

Το παιχνίδι

Ο ΠΑΟΒ ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και προσπάθησε εξαρχής να πιέσει για το γκολ, που όμως δεν ήρθε στο α΄ ημίχρονο. Στο 2΄ ο Χριστόπουλος σέντραρε, ο Βαζ έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Καρακίτσου.

Στο 7΄ συρτή μπαλιά του Χριστόπουλου, δεν πρόλαβε την προβολή ο Βαζ και στο 10΄ ο Πανηλειακός απείλησε πρώτη φορά όταν ο Τσαγκάρης είδε τον Λαδά εκτός θέσης, έκανε το μακρινό σουτ, χωρίς τύχη όμως.

Στο 15΄  ο ΠΑΟΒ βγήκε στην αντεπίθεση ο Σαμπανέι έστρωσε στον Βαζ που βρέθηκε τετ -α -τετ με τον Καρακίτσο, αλλά πλάσαρε άουτ.

Στο 34′ ο Σαμπανέι ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Δαλαβούρα, ο διαιτητής Παυλόπουλος έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, εν μέσω διαμαρτυριών από πλευράς γηπεδούχων. Κάπως έτσι το ημίχρονο τελείωσε χωρίς γκολ.

Στο ξεκίνημα του β΄ μέρος και συγκεκριμένα στο 47΄ ο ΠΑΟΒ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Χριστόπουλου από τον Ντιαζ. Το εκτέλεσε ο Σαμπανέι κι έκανε το 1-0. Στο 52΄ ο Χριστόπουλος σούταρε άουτ από καλή θέση και στο 70΄ το σουτ του Σταματελάτου είχε την ίδια τύχη.

Στο 85΄ απευθείας φάουλ του Σαμπανέι, δεν βρήκε στόχο και στο 90΄ με τον Πανηλειακό να έχει ανοιχτεί ψάχνοντας την ισοφάριση, οι «πράσινοι» βγήκαν στην αντεπίθεση, ο Ρουγκάλας έδωσε κάθετα στον Σαμπανέι, ο οποίος έβγαλε τον Μακρή προ κενής εστίας και εκείνος δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Καλύτεροι από τον ΠΑΟΒ οι Σαμπανέι, Νικολακόπουλος, Ντόμας και Γούρμος, ενώ από τον Πανηλειακό οι Καρακίτσος, Κωστόπουλος, Τσαγκάρης.

ΠΑΟ Βάρδας: Λαδάς, Λιόσης, Χριστόπουλος, Νικολόπουλος, Σιδέρης, Νικολακόπουλος, Ρουγκάλας (90΄ Θεοφιλόπουλος), Ντόμας (83΄ Μακρής), Βαζ, Σαμπανέι (90΄ Φερεκίδης), Γούρμος (88΄ Τσούλης).

Πανηλειακός: Καρακίτσος, Κωστόπουλος, Δαλαβούρας (73΄ Μπάλλας), Δ. Τσίγκρηλας, Φερνάντες, Ντίαζ, Λίλα (73΄ Τσαμπουρής), Σταματελάτος, Έλιοτ, Ρούνης (60΄ Π. Τσίγκρηλας), Τσαγκάρης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος