FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας-Πανγυθεατικός 2-0: Σε τροχιά παραμονής!

Ημερομηνία: 03-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Γούρμος μόλις έχει κάνει το 1-0 και δέχεται τα εύσημα από τους συμπαίκτες του.

 

Εύκολη νίκη για τους «πράσινους», που διατηρήθηκαν πάνω από την επικίνδυνη ζώνη

 

Ο ΠΑΟ Βάρδας νίκησε 2-0 τον Πανγυθεατικό χθες στο «Γρ. Καλάκος» και έκανε άλλο ένα βήμα παραμονής στη Γ΄ Εθνική, παραμένοντας πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, στο +1 από το Διαβολίτσι. Μια δίκαιη νίκη για την ομάδα του Μίκι Τσίρκοβιτς, που απέδωσε καλό ποδόσφαιρο και δεν απειλήθηκε από τους Λάκωνες σε καμία στιγμή του αγώνα.

Με Γούρμο το 1-0

Ο ΠΑΟΒ μπήκε καλά στο παιχνίδι, θέλοντας να επιβάλλει το ρυθμό του και από το 15΄ άρχισε να απειλεί την εστία του Μπαμπούνη.

Στο 18′ από ωραία σέντρα του Ρουγκάλα η μπάλα έφτασε στον Μακρή και το σουτ που επιχείρησε βρήκε σε αμυντικούς. Στο 39΄ έγινε το 1-0. Από κάθετη του Σαμπανέι η μπάλα έφτασε αρχικά στον Βαζ και εν συνεχεία στον έμπειρο Ανδρέα Γούρμο, που με όμορφο πλασέ άνοιξε το σκορ. Το 1-0 ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Τρομερό γκολ Αγουρίδη

Στην επανάληψη, οι «πράσινοι» είχαν περισσότερες ευκαιρίες για γκολ και σκόραραν άλλη μια φορά.

Στο 51΄ ο Χριστόπουλος έκανε το γύρισμα προς το σημείο του πέναλτι, αλλά το σουτ του Σαμπανέι βρήκε σε αμυντικό. Στο 54΄ έγινε το 2-0, όταν ο Αγουρίδης πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του  και σκόραρε με δυνατό σουτ, πετυχαίνοντας ένα  εκπληκτικό γκολ.

Στο 61΄ ο εξαιρετικός Σαμπανέι βγήκε μόνος με τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Στο 68΄ είχαμε τη μοναδική ευκαιρία του Πανγυθεατικού στο ματς, όταν το μακρινό σουτ του Μπαρόνε απέκρουσε ο Λαδάς.

Στην τελευταία καλή φάση του αγώνα, στο 82΄, ο Ντόμας σέντραρε από αριστερά προς το δεύτερο δοκάρι, αλλά οι Σαμπανέι, Κάρδαρης δεν πρόλαβαν να τελειώσουν την φάση.

Από τον ΠΑΟΒ διακρίθηκαν οι Χριστόπουλος, Αγουρίδης, Μακρής, Γούρμος και Βαζ χωρίς να υστερήσει κανείς. Πολύ καλή η διαιτησία του Χρονά από την Αχαΐα.

ΠΑΟ Βάρδας: Λαδάς, Λιόσης (85΄ Φερεκίδης), Χριστόπουλος, Νικολόπουλος, Νικολακόπουλος, Μακρής (75΄ Κάρδαρης), Αγουρίδης, Ρουγκάλας, Βαζ (67΄ Σιδέρης), Σαμπανέι, Γούρμος (60΄ Ντόμας).

Πανγυθεατικός: Μπαμπούνης, Μπουρελάκος,Μπάλας, Μιχελάκος, Γιαταγανάκης, Παναγόπουλος, Καρνιάτης, Ντιόγκο, Μπαρόνε, Τσιμικλής, Σαχσανίδης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος