FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας – Παναγρινιακός 0-0: “X”αμένοι βαθμοί στο «Γρ. Καλάκος»

Ημερομηνία: 15-11-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟΒ ήταν… άσφαιρος και έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς κόντρα στον Παναγρινιακό


Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Ο ΠΑΟ Βάρδας δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα και έμεινε στο 0-0 χθες κόντρα στον Παναγρινιακό, για την 5η αγωνιστική στον 4ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Έτσι οι «πράσινοι» του Χρήστου Παρασκευόπουλου έχουν πλέον 5 βαθμούς και βρίσκονται οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Στο α΄ ημίχρονο ο ΠΑΟΒ ήταν καλύτερος στο πρώτο μισάωρο, έψαξε το γκολ για να διώξει το άγχος, είχε φάσεις, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 6΄ ο Μπίσα έκανε το γύρισμα από δεξιά, ο Βασιλόπουλος έπιασε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στο 10΄ ο Βασιλόπουλος σέντραρε, ο Λαθύρης επιχείρησε γυριστό σουτ, άουτ. Από το 30΄ και μετά άρχισε και ο Παναγρινιακός να κάνει αισθητή την παρουσία του επιθετικά και στο 34΄ είχε σουτ του Τσοπανά άουτ. Τρία λεπτά μετά, οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία. Ο Τσοπανάς εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Καντάνη που σούταρε από κοντά αλλά απέκρουσε σωτήρια ο Τσεκούρας. Η τελευταία καλή φάση στο α΄ ημίχρονο ήταν για τον ΠΑΟΒ στο 44΄, όταν ο Μπίσα σούταρε λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή και ο γκολκίπερ του Παναγρινιακού, Κώστας Μπαλάφας, μπλόκαρε.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΒ πίεσε κυρίως από το 70΄ και μετά, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στο 70΄ από εκτέλεση φάουλ του Μπίσα, ο Νικολακόπουλος έκανε την κοντινή προβολή αλλά μπλόκαρε ο Μπαλάφας.

Στο 83΄ είχαμε μεγάλη φάση για τον ΠΑΟΒ, όταν ο Καφεντζής βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση για γκολ, έκανε το κοντινό σουτ αλλά επενέβη ξανά σωτήρια ο γκολκίπερ του Παναγρινιακού.

Τελευταία καλή φάση για την ηλειακή ομάδα στο 84΄, όταν ο Σάκης Πλαστουργός εκτέλεσε κόρνερ ο «μικρός» Διονύσης Πλαστουργός έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό. Έτσι, το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους με το αποτέλεσμα να αφήνει σαφώς πιο ικανοποιημένο τον Παναγρινιακό.

 

ΠΑΟ Βάρδας: Τσεκούρας, Λιόσης, Καφεντζής, Νικολακόπουλος, Παπασπηλιόπουλος, Τσιρίκος (51΄ Φερεκίδης), Διονυσόπουλος, Βασιλόπουλος (51΄ Δ.Χ. Πλαστουργός), Πυρρής, Μπίσα (82΄ Δ.Β. Πλαστουργός), Λαθύρης.

Παναγρινιακός: Μπαλάφας, Καλοκαίρης, Κόλλιας, Π. Παναγιωτόπουλος, Σωτηρόπουλος, Καντάνης, Τσοπανάς (68΄ Κ. Παναγιωτόπουλος), Φραγκούλης, Κούσης (85΄ Αντωνόπουλος), Μήλιος (73΄ Πατίλας), Αλομπισάντ (68΄ Ντούλιας).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος