FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Παίρνει Διονυσόπουλο

Ημερομηνία: 24-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο 18χρονος Πυργιώτης μέσος προπονείται με τους «πράσινους» και εκτός απροόπτου θα γίνει επίσημα παίκτης του ΠΑΟΒ

 

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

 

Κοντά στην απόκτηση του 18χρονου ταλαντούχου μέσου Παύλου Διονυσόπουλου βρίσκεται ο ΠΑΟ Βάρδας. Ο Διονυσόπουλος, που είναι από τον Πύργο, την προηγούμενη σεζόν έπαιξε στον Πανηλειακό, ενώ έχει ξεκινήσει το ποδόσφαιρο από την ερυθρόλευκη Ακαδημία, πριν μετακομίσει σε αυτή του Αστέρα Τρίπολης (Κ-15). Τον Δεκέμβριο του 2018, ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής κλήθηκε στην προεπιλογή της Εθνικής Παίδων από τον Ομοσπονδιακό προπονητή, Νίκο Κεχαγιά, ενώ την σεζόν 2019-2020 ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας Κ-17 του Αστέρα Τρίπολης. Ένας ταλαντούχος μέσος, που αν τελικά αποκτηθεί (προπονείται με τον ΠΑΟΒ), θα δώσεις λύσεις στον άξονα της μεσαίας γραμμής και όχι μόνο.
Με τον ΠΑΟΒ προπονείται και ο επίσης 18χρονος ταλαντούχος μεσοεπιθετικός, Διονύσης Πλαστουργός, που και αυτός έπαιξε την προηγούμενη σεζόν στον Πανηλειακό και δεν αποκλείεται να αποκτηθεί και αυτός.

Ο ΠΑΟΒ βρίσκεται σε αναζήτηση και ενός εξτρέμ που να έχει παραστάσεις από την κατηγορία και με την απόκτησή του θα ολοκληρώσει τις μεταγραφικές του κινήσεις. Την προσεχή Κυριακή, η ομάδα θα ταξιδέψει στη Ν. Αρτάκη Ευβοίας για να δώσει το ματς Κυπέλλου με την ομώνυμη ομάδα, για την 1η Φάση του θεσμού.

No description available.

Ευχές του ΠΑΟΒ για τον Δ. Νικολόπουλο

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ Βάρδας, Δημήτρης Νικολόπουλος, έγινε για δεύτερη φορά πατέρας και ο ηλειακός σύλλογος εξέδωσε ευχετήρια ανακοίνωση προς τον παίκτη για το χαρμόσυνο γεγονός. «Ο επί σειρά ετών ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Δημήτρης Νικολόπουλος, έγινε για δεύτερη φορά πατέρας. Ένα παιδί με ήθος και χαρακτήρα που σπανίζει, μαζί με την σύζυγό του, Όλγα Καραμιχάλη, γεύονται για δεύτερη φορά τον καρπό του έρωτά τους, αποκτώντας ένα υγιέστατο αγοράκι. Άπαντες στην οικογένεια της ομάδας μας τους στέλνουμε τις εγκάρδιες ευχές μας για το νέο μέλος της οικογένειάς τους», αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΟΒ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος