FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Νικολακόπουλος και επίσημα-Έβδομη μεταγραφή για τους «πράσινους»

Ημερομηνία: 20-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟ Βάρδας ανακοίνωσε την μεταγραφή του Αχαιού στόπερ, Σωτήρη Νικολακόπουλου. Ο Νικολακόπουλος επιστρέφει μετά από εννιά μήνες στον ΠΑΟ Βάρδας καθώς είχε αποχωρήσει από τον ΠΑΟΒ το Νοέμβριο του 2020. Ένας έμπειρος κεντρικός αμυντικός που ξέρει πολύ καλά την Γ΄ Εθνική και είναι ιδανική λύση για τα μετόπισθεν. Έτσι, μαζί με τον Παπασπηλιόπουλο θα είναι το δίδυμο των στόπερ στο νέο ΠΑΟΒ. Παράλληλα, όμως θα αποκτηθεί κι ένας ακόμη κεντρικός αμυντικός, για να συμπληρωθεί η συγκεκριμένη θέση.

Ο Νικολακόπουλος, που πέρυσι μετά τον ΠΑΟΒ πήγε στον Ναυπακτιακό Αστέρα, είναι η έβδομη μεταγραφή των «πρασίνων» και θα ακολουθήσουν τρεις τουλάχιστον. Είχαν προηγηθεί οι Νίκος Καφεντζής, Βασίλης Βασιλόπουλος, Σάκης Πλαστουργός, Βασίλης Μαυρόπουλος, Βασίλης Παπασπηλιόπουλος και Νίκος Πυρρής.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΒ: «Η διοίκηση της ομάδας μας ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού ΣΩΤΗΡΗ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ μετά την πάροδο περίπου οχτώ μηνών επιστρέφει στην ομάδα μας. Άπαντες στην οικογένεια του ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος