FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Νίκη στο πρώτο φιλικό

Ημερομηνία: 06-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟ Βάρδας στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι της σεζόν, νίκησε το Σάββατο 5-0 στο Κουρτέσι την ομάδα του Ντέγιαν Μιλοσέσκι, που απαρτίζεται από επίλεκτους Ηλείους ποδοσφαιριστές και η οποία προπονείται και δίνει φιλικά παιχνίδια με ομάδες εντός και εκτός νομού. Το σκορ ημιχρόνου ήταν 1-0 με ωραίο γκολ του Φερεκίδη, ύστερα από γρήγορη αντεπίθεση και ωραίο συνδυασμό των παικτών του ΠΑΟΒ.  Για την ομάδα του Χρήστου Παρασκευόπουλου, που αγωνίστηκε χωρίς τους Μικελάτο, Τσιρίκο, σκόραραν στο β΄ μέρος ο Φερεκίδης ξανά, ο Σάκης Πλαστουργός, ο Πυρρής και ο νεαρός Χρήστος Διαμαντόπουλος, που προέρχεται από την Ακαδημία του ΠΑΟΒ.

Για τους «πράσινους» αγωνίστηκε και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, ο Βαγγέλης Λαθύρης, που ήρθε από τον Αγ. Νικόλαο της Κρήτης.

Την Τετάρτη ο ΠΑΟΒ θα υποδεχτεί στο Κουρτέσι τον Αετό Πατρών, ομάδα της Α΄ Αχαΐας, στο δεύτερο φετινό φιλικό του παιχνίδι.

ΠΑΟΒ: Τσεκούρας, Βασιλόπουλος, Καφεντζής, Παπασπηλιόπουλος, Σακελλαρόπουλος, Λιόσης, Μαυρόπουλος, Φερεκίδης, Θεοδωρόπουλος, Λαθύρης, Πλαστουργός. Αγωνίστηκαν και οι Διονυσόπουλος, Δ. Πλαστουργός, Πυρρής, Μακρής, Διαμαντόπουλος, Νικολακόπουλος, Σίνος.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος