FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας -Ναυπακτιακός 1-1: Αποχαιρέτησε την Γ΄ Εθνική με θετικό αποτέλεσμα

Ημερομηνία: 04-04-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Ο ΠΑΟ Βάρδας έκλεισε τη σεζόν με εντός έδρας ισοπαλία με τον Ναυπακτιακό (1-1), μια ισοπαλία που σφράγισε την παραμονή στην κατηγορία της ομάδας από την Αιτωλοακαρνανία, που ήθελε ένα βαθμό για την σωτηρία. Ο ΠΑΟΒ έφτασε τους 22 βαθμούς και από τη νέα σεζόν επιστρέφει στην Α1 Κατηγορία Ηλείας, μετά από 9 σερί χρόνια στην Γ΄ Εθνική. Οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο «Γρ. Καλάκος» χειροκρότησαν την ομάδα για την προσπάθεια που κατέβαλε και φέτος, και αν είχε λίγη τύχη παραπάνω σε κάποια ματς που δικαιούταν βάσει εικόνας τη νίκη, ο ΠΑΟΒ θα μπορούσε να διεκδικήσει μέχρι τέλους την παραμονή στην Γ΄ Εθνική.

Ο Ναυπακτιακός άνοιξε το σκορ στο 15΄ με σουτ από δεξιά μέσα από την περιοχή του Ρουμπάτου. Στο 30΄ ένα καλό σουτ του Π. Πολίτη από δεξιά μέσα στην περιοχή πέρασε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια, σε ένα α΄ ημίχρονο με ελάχιστες καλές φάσεις.
Στο β΄ μέρος ο ΠΑΟΒ έγινε πιο επιθετικός και στο 60΄ είχε δοκάρι σε σουτ του Κουλούρη έξω από την περιοχή. Οι «πράσινοι» συνέχισαν να πιέζουν και στο 85΄ οι προσπάθειές τους καρποφόρησαν. Σε εκείνο το λεπτό ο Λιόσης κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε εύστοχα ο Περικλής Πολίτης και ισοφάρισε 1-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

ΠΑΟ Βάρδας: Τσεκούρας, Λιόσης, Π. Πολίτης, Νικολακόπουλος, Παπασπηλιόπουλος (46΄ Βασιλόπουλος), Καφεντζής (46΄ Διονυσόπουλος), Μαυρόπουλος, Φερεκίδης, Σταυρόπουλος (46΄ Παλούμπης), Κουλούρης (55΄ Πλαστουργός), Πυρρής (55΄ Διαμαντόπουλος).

Ναυπακτιακός: Μένιος, Κατσογιάννης (60΄ Πατρώνης), Κοντογιάννης, Αργυρόπουλος, Ναουμίδης, Μαχαίρας, Ρουμπάτος (75΄ Γαβριήλ), Γιαννόπουλος, Βουκομάνοβιτς (60΄ Μακρής), Σαμπατάκος (75΄ Εσκουδέρο), Καψάσκης (46΄ Μπατσής).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος