FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Μόνο νίκη με Αγρίνιο-Δύο προβλήματα ενόψει του αγώνα στο «Γρ. Καλάκος»

Ημερομηνία: 10-11-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


 

Ο ΠΑΟ Βάρδας είχε ρεπό την περασμένη Κυριακή και με τέσσερις βαθμούς στο σακούλι του, βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα στον 4ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής, σε ισοβαθμία με Διαβολίτσι, Παναιγιάλειο και Εθνικό Σκουλικάδου, στα όρια της επικίνδυνης ζώνης. Την προσεχή Κυριακή υποδέχεται στο «Γρ. Καλάκος» τον Παναγρινιακό με στόχο μόνο τη νίκη για να ανεβεί βαθμολογικά και να πάρει βαθμολογική ανάσα. Οι δύο χαμένοι βαθμοί στον αγώνα της πρεμιέρας με τον Αμβρακικό Λουτρού, που αποσύρθηκε τελικά από το πρωτάθλημα, έχουν επιφέρει έναν σχετικό προβληματισμό στην ομάδα, καθώς όλες οι υπόλοιπες ομάδες θα πάρουν το τρίποντο και ουσιαστικά είναι ο ΠΑΟΒ σαν να έχει ξεκινήσει με -2 βαθμούς εν συγκρίσει με τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου!
Στον σύλλογο της Βουπρασίας δεν έχουν παρά να κοιτάζουν κάθε ματς ξεχωριστά και ευελπιστούν να πετύχουν και φέτος τον στόχο της παραμονής, ποντάροντας στην εμπειρία τους (εννιά συνεχή χρόνια στη Γ΄ Εθνική).

 

Δύο προβλήματα…

Ο επόμενος αντίπαλος του ΠΑΟΒ, ο Παναγρινιακός, δείχνει μια ομάδα στα μέτρα του και οι «ταύροι» θα μπουν εξαρχής δυνατά για να πάρουν τον πολυπόθητο τρίποντο. Βέβαια, σε άλλο ένα ματς ο τεχνικός Χρήστος Παρασκευόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Βασίλη Μαυρόπουλο, που παραμένει τραυματίας, ενώ στην προπόνηση της Δευτέρας υπέστη διάστρεμμα ο 22χρονος στόπερ Αλέξανδρος Σακελλαρόπουλος και γίνεται αγώνας δρόμου για να προλάβει να αποθεραπευτεί. Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν και όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση της ομάδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος