FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Μια μεταγραφή και δύο ανανεώσεις

Ημερομηνία: 17-08-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟ Βάρδας προχώρησε σε μια μεταγραφή και δύο ανανεώσεις. Απέκτησε τον 23χρονο αμυντικό Βασίλη Μάρκου και ανανέωσε τη συνεργασία του με τους νεαρούς Βαρδαίους Νίκο Παλούμπη, Χάρη Τσούλη, που προέρχονται από τις Ακαδημίες της ομάδας.

Η ανακοίνωση για τον Μάρκου είναι η εξής:

«Ο Π.Α.Ο. Βάρδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Μάρκου (29 Ιουλίου 1997). Παίκτης με πολύ καλή υποδομή και με σημαντικές παρουσίες στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής αποτελεί μια πολύτιμη και πολύ αξιόπιστη λύση για τα μετόπισθεν της ομάδας μας.

Έχει στο παρελθόν αγωνιστεί στις ομάδες: Κ20 Πανηλειακού, Α.Ε. Λάρισσα, Πιερικό, Απόλλωνα Λάρισας (αναδείχθηκε πρωταθλητής στη Γ’ Εθνική), Αχιλλέα Φαρσάλων, Μετέωρα, Αετός Μακρυχωρίου και Οικονόμου Τσαριτσάνης.

Ευχόμαστε στον Βασίλη καλή δύναμη, επιτυχίες και πάνω απ’ όλα υγεία.

Αποχώρησε ο Κουτσούμπας

Στον αντίποδα, παρελθόν αποτελεί ο επί χρόνια προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας, Χρήστος Κουτσούμπας, ο οποίος δήλωσε ότι έκλεισε ο κύκλος του στον ΠΑΟΒ: «Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας, για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια. Ο κύκλος μου στην ομάδα έκλεισε. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος