FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Προπονητής τερματοφυλάκων ο Λαμπρόπουλος

Ημερομηνία: 18-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πυργιώτης Γιώργος Λαμπρόπουλος, ο οποίος έχει υπάρξει και ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ Βάρδας, ανέλαβε προπονητής τερματοφυλάκων στους «πράσινους» της Βουπρασίας.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΒ: «Η διοίκηση της ομάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με τον Γιώργο Λαμπρόπουλο, που αναλαμβάνει την τεχνική κατάρτιση και εκγύμναση των τερματοφυλάκων της πρώτης ομάδας και παράλληλα των εκκολαπτόμενων goalkeepers της Ακαδημίας μας.

Ο Γιώργος Λαμπρόπουλος σαν ποδοσφαιριστής ήταν μέλος της ομάδας μας παλιότερα, ενώ έχει θητεύσει με τη φανέλα πολλών ομάδων από όλες τις εθνικές κατηγορίες με αποκορύφωμα τη συμμετοχή του με τον Πανηλειακό στην Α΄ Εθνική.

Άπαντες στην οικογένεια του ΠΑΟ Βάρδας τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά».

No description available.

Στην πρώτη ομάδα ο Βασιλόπουλος

Ο Νίκος Βασιλόπουλος ένας ποδοσφαιριστής δημιούργημα της Ακαδημίας του ΠΑΟΒ εντάχθηκε στο ρόστερ της πρώτης ομάδας, όπου εκεί είναι ήδη τα τελευταία χρόνια ο 16χρονος Νίκος Παλούμπης.

«Η συστηματική δουλειά και η αναβάθμιση στον τομέα των ακαδημιών που επιχειρείται τα τελευταία χρόνια αποδίδουν καρπούς και ευχή όλων μας είναι ακόμα περισσότεροι ντόπιοι αθλητές να πλαισιώσουν την πρώτη ομάδα δίνοντας ουσία στην ολική ανανέωση που παίρνει σάρκα και οστά από τη φετινή χρόνια

Η διοίκηση της ομάδας εύχεται στον Νίκο Βασιλόπουλο καλή αγωνιστική χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες», αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΟΒ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος