FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Κρούση σε Κωστή

Ημερομηνία: 08-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πατρινός  ποδοσφαιριστής, Άκης Κωστής, που έμεινε ελεύθερος από τον Ναυπακτιακό Αστέρα, έχει δεχτεί κρούση από τον ΠΑΟ Βάρδας, αλλά η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται σε ομάδες Γ΄ Εθνικής. Πέρυσι έπαιξε στο Ναυπακτιακό Αστέρα σημειώνοντας δύο γκολ και μοιράζοντας πέντε ασίστ, αγωνιζόμενος στην αριστερή πτέρυγα και ως μπακ αλλά και ως εξτρέμ.

Έχει περάσει από τη Δόξας N. Μανoλάδας, την Καλαμάτα, τον Τσικλητήρα Πύλου, τον Διαγόρα Βραχνεΐκων, το Καταστάρι, τη Λαμία, τη Θύελλα Πατρών και την Αχαϊκή.

Ο ΠΑΟΒ βρίσκεται σε αναζήτηση τριών ακόμα ποδοσφαιριστών για να συμπληρώσει το ρόστερ του και μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να έχει ολοκληρώσει κάποιες κινήσεις. Ήδη έχουν ανακοινωθεί από το σύλλογο 13 ποδοσφαιριστές, ενώ θα προωθηθούν και παίκτες από την Ακαδημία.

Τέλος, έγινε γνωστό πως ο Γιώργος Καποτάς θα συνεχίσει να είναι ο φυσικοθεραπευτής της ομάδας και τη νέα σεζόν, προσφέροντας τις πολύτιμες υπηρεσίες του στους «πράσινους».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος