FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Κομβικό ματς στο Διαβολίτσι

Ημερομηνία: 16-04-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Οι «πράσινοι» με νίκη κάνουν σημαντικό βήμα για την παραμονή στη Γ΄ Εθνική

O ΠΑΟ Βάρδας νίκησε την περασμένη Κυριακή στο «Γρ. Καλάκος» τον Διαγόρα Βραχνεΐκων με 2-1, έφτασε τους 9 βαθμούς στο πρωτάθλημα και την προσεχή Κυριακή ταξιδεύει στο Διαβολίτσι για την 6η αγωνιστική στον 9ο Όμιλο. Η ομάδα του Μίκι Τσίρκοβιτς, όπως έχουμε γράψει, έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα μέχρι την ολοκλήρωση του α΄ γύρου που θα σημάνει και το τέλος του πρωταθλήματος και κάθε βαθμός είναι πολύ σημαντικός στη μάχη της παραμονής. Ως εκ τούτου με νίκη στο Διαβολίτσι κόντρα στην ομώνυμη ομάδα, θα κάνει μεγάλο βήμα για την ανανέωση της συμμετοχής στη Γ΄ Εθνική, για 9η συνεχή χρονιά.

Ο ΠΑΟΒ με τρίποντο θα φτάσει τους 12 βαθμούς και θα θέλει 6-7 βαθμούς ακόμα στους εναπομείναντες έξι αγώνες για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή. Οι «ταύροι» της Βουπρασίας, μετά το Διαβολίτσι έχουν εντός τη Ζάκυνθο και τον Αίαντα στη Γαστούνη. Ακολουθεί το τελευταίο εντός με τον Εθνικό Σκουλικάδου για την 9η αγωνιστική και εν συνεχεία αντιμετωπίζει το Τσιλιβή στο νησί και τον Παναιγιάλειο στο Αίγιο. Την 12η αγωνιστική έχει ρεπό και την τελευταία αγωνιστική πάει στη Ναύπακτο για να κοντραριστεί με τον ισχυρό Ναυπακτιακό. Το δύσκολο αυτό πρόγραμμα επιτάσσει νίκη ή τουλάχιστον ισοπαλία στο Διαβολίτσι την Κυριακή.

Το ευχάριστο είναι ότι ο Μίκι Τσίρκοβιτς έχει πλέον στη διάθεσή του και τον αρχηγό Αντώνη Λιόση, που ήταν τιμωρημένος και δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Διαγόρα. Έτσι, ο ΠΑΟΒ θα παραταχθεί πάνοπλος και υπάρχει αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος