FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Κοιτάζει για δύο μεταγραφές ακόμα

Ημερομηνία: 05-10-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Παίκτες για την μεσοεπιθετική γραμμή ψάχνουν οι «πράσινοι»


Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Η αποχώρηση του Αχαιού επιθετικού, Δημήτρη Μικελάτου, αλλά και η εν μέρει λειψανδρία μεσοεπιθετικά, αναγκάζουν τον ΠΑΟ Βάρδας να κοιτάζει για δύο μεταγραφές ακόμα και όχι μία, αυτή για την αναπλήρωση του κενού που άφησε ο Μικελάτος. Η Διοίκηση του ΠΑΟΒ σε συνεργασία με τον προπονητή Χρήστο Παρασκευόπουλο προσανατολίζεται στην απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών για την επιθετική γραμμή, την κορυφή και τις πτέρυγες, καθώς αυτή τη στιγμή υπάρχουν μόνο τρεις έμπειροι οι Πυρρής, Λαθύρης, Σάκης Πλαστουργός και ο 18χρονος Διονύσης Πλαστουργός, ενώ οι επίσης νεαροί Θεοδωρόπουλος, Φερεκίδης που είναι επιθετικογενείς, αγωνίζονται περισσότερο στον άξονα. Ως εκ τούτου, ο ΠΑΟΒ χρειάζεται παίκτες για να είναι πλήρης και μεσοεπιθετικά, καθώς στο ανασταλτικό κομμάτι υπάρχουν αρκετοί στο ρόστερ. Το θετικό είναι πως η σέντρα στη Γ΄ Εθνική έχει πάει πίσω και οι «πράσινοι» έχουν τα χρονικά περιθώρια να βρουν παίκτες και αυτοί να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

 

Επέστρεψε ο Λιόσης

Στα υπόλοιπα θέματα, ο αρχηγός Αντώνης Λιόσης είναι πλέον καλά και στη διάθεση του τεχνικού τιμ, ενώ αυτή την εβδομάδα αναμένεται να επιστρέψουν οι περισσότεροι τραυματίες και ο Χρήστος Παρασκευόπουλος να δουλέψει υπό καλύτερες συνθήκες. Πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει με τον Μαυρόπουλο, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο γαστροκνήμιο και θα υποβληθεί σήμερα σε μαγνητική.

Τέλος, ο ΠΑΟΒ οριστικοποίησε το φιλικό με τον Εθνικό Σκουλικάδου, για αύριο, Τετάρτη, στο γήπεδο της Ανδραβίδας και ώρα 5μ.μ., ενώ το Σάββατο θα δοθεί φιλικό με τον Ξενοφώντα στην Ανδραβίδα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος