FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Κάθε επόμενο παιχνίδι και «τελικός»!

Ημερομηνία: 07-12-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟ Βάρδας επέστρεψε χωρίς βαθμό από άλλο ένα παιχνίδι μακριά από το σπίτι του κι έφτασε τις τέσσερις ήττες, οι τρεις εκτός έδρας, στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Ένα αποτέλεσμα στον Μελιγαλά, που διατήρησε την ομάδα χαμηλά στην βαθμολογία εντός της ζώνης του υποβιβασμού και κάθε επόμενο παιχνίδι στο «Γρ. Καλάκος» είναι… τελικός για τους «πράσινους», απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Αυτό τόνισε και στις δηλώσεις του μετά το κυριακάτικο ματς, ο τεχνικός του ΠΑΟΒ, Χρήστος Παρασκευόπουλος: «Τείνει να γίνει συνήθεια, δεχτήκαμε ένα γκολ πολύ νωρίς, στο 6ο λεπτό. Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι, δεν δημιουργήθηκαν φάσεις στο α΄ ημίχρονο, με αποτέλεσμα να μείνει αυτό το 1-0. Στο β΄ ημίχρονο μπήκαμε πολύ καλύτερα σε σχέση με το α΄ ημίχρονο, βελτιώσαμε την εικόνα της ομάδας, φέραμε πιο ψηλά τις γραμμές μας στο γήπεδο, δημιουργήσαμε δύο κλασικές ευκαιρίες και δεν καταφέραμε να βάλουμε το γκολ. Και όταν εκτός έδρας δεν καταφέρνεις να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες, το αποτέλεσμα είναι αυτό. Ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες, ανεβάσαμε κι άλλο τις γραμμές, αλλά το κράτησε μέχρι το τέλος. Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο. Το αποτέλεσμα είναι κακό για μας, θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι με τον Τηλυκράτη. Έχουμε συνηθίσει, δυστυχώς, να λέμε το επόμενο παιχνίδι «τελικό». Συγχαρητήρια στον αντίπαλο για την νίκη του».

Επόμενος αντίπαλος λοιπόν, για τον ΠΑΟΒ, ο δυνατός Τηλυκράτης Λευκάδας, την Κυριακή στο «Γρ. Καλάκος», όπου στόχος είναι μόνο η νίκη, διότι όσο δεν κερδίζεις τόσο απομακρύνεσαι από τις προνομιούχες θέσεις, σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα όπου υποβιβάζονται οι 6 από τις 13 ομάδες. Απών θα είναι ο Βασιλόπουλος, που συμπλήρωσε κάρτες, ενώ ο προερχόμενος από μακροχρόνιο τραυματισμό, Βασίλης Μαυρόπουλος, αναμένεται να είναι στην αποστολή.

 

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος