FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Κατεβαίνει με χαμηλό μπάτζετ

Ημερομηνία: 22-07-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟ Βάρδας για πρώτη φορά μετά από έξι συνεχή χρόνια στη Γ΄ Εθνική, βρίσκεται σε δύσκολη θέση καθώς υπάρχουν πολλά εμπόδια στο να δημιουργήσει μια πολύ δυνατή ομάδα όπως τα προηγούμενα χρόνια. Κι αυτό διότι η στήριξη φέτος από την ευρύτερη περιοχή δεν είναι η αναμενόμενη, κάτι που λίγο-πολύ είναι φυσιολογικό καθώς είναι πολλά τα διαδοχικά χρόνια στη Γ΄ Εθνική και ο κόσμος της Βουπρασίας δυσκολεύεται να ενισχύσει οικονομικά το σύλλογο στο βαθμό που το έκανε τα προηγούμενα χρόνια.

Όσο για το αν η ομάδα θα συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, οι περισσότερες πιθανότητες είναι υπέρ στο να πάρει μέρος, με τη διαφορά όμως πως το μπάτζετ τη νέα σεζόν θα είναι αρκετά χαμηλότερο εν συγκρίσει με τα προηγούμενα χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι του ΠΑΟΒ προσανατολίζονται στο να κατεβάσουν την ομάδα με αρκετούς νεαρούς παίκτες. Να παραμείνουν δηλαδή 4-5 έμπειροι ποδοσφαιριστές και να αποκτηθούν νεαροί και ταλαντούχοι παίκτες ώστε να είναι χαμηλότερο και το μπάτζετ. Βέβαια και αυτό το εγχείρημα δεν είναι εύκολο να γίνει πράξη καθώς οι νεαροί και συνάμα ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές έχουν μεγάλες έως υπερβολικές οικονομικές απαιτήσεις!

Ως εκ τούτου, στον ΠΑΟΒ ψάχνουν την καλύτερη δυνατή λύση ώστε η ομάδα να έχει μεν λιγότερα έξοδα αλλά ταυτόχρονα να είναι ανταγωνιστική. Εντός της εβδομάδας θα έχουμε ανακοινώσεις πάνω σε όλα αυτά τα θέματα που απασχολούν το σύλλογο και εν συνεχεία θα αρχίσει να δομείται η ομάδα της νέας σεζόν, εφόσον βέβαια οριστικοποιηθεί η συμμετοχή της στη Γ΄ Εθνική.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος