FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας-Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη: Με απουσίες αλλά και αισιοδοξία ενόψει Πανηλειακού

Ημερομηνία: 28-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Ο ΠΑΟ Βάρδας-Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη μάζεψε τέσσερις βαθμούς στα δύο τελευταία ματς με Ολυμπιακό Ζαχάρως εντός και Ερμιονίδα εκτός κι έφτασε πλέον τους 13 βαθμούς, στα όρια της επικίνδυνης ζώνης. Η ομάδα της Βουπρασίας την Κυριακή περιμένει στο «Γρ. Καλάκος» τον Πανηλειακό, για την 11η αγωνιστική, στο μεγάλο ηλειακό ντέρμπι, όπου θέλει διακαώς τη νίκη για να αφήσει πίσω του αρκετές ομάδες που μάχονται και αυτές για την αποφυγή του υποβιβασμού, ανάμεσά τους και ο Πανηλειακός. Οι «πράσινοι» του Ντίνου Σπυρόπουλου αντλούν αισιοδοξία από τις δύο πολύ καλές εμφανίσεις στους αγώνες με Ολυμπιακό Ζαχάρως και Ερμιονίδα και ευελπιστούν να έχουν ανάλογη εικόνα, ώστε να πάρουν ένα πολύτιμο τρίποντο. Άλλωστε, ο ΠΑΟΒ έχει αδικήσει τον εαυτό του από την μέχρι τώρα βαθμολογική συγκομιδή, καθώς στα περισσότερα ματς έχει πιάσει καλή απόδοση και είτε από ατυχία είτε από διαιτητικά λάθη, δεν πήρε τις νίκες που άξιζε.

Τρεις απουσίες, δύο ερωτηματικά

Ενόψει Πανηλειακού, δεν λείπουν όμως τα προβλήματα για την ομάδα της Βάρδας. Απόντες θα είναι δύο βασικοί παίκτες, ο Αντώνης Λιόσης και ο Γουόλτερ Βαζ που συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες, όπως και ο επίσης τιμωρημένος Ανδρέας Γούρμος, που θα εκτίσει την τέταρτη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του.

Από κει και πέρα, αμφίβολη είναι τη δεδομένη χρονική στιγμή η συμμετοχή άλλων δύο βασικών παικτών. Ο εξαιρετικός επιθετικός Θοδωρής Σαμπανέι τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στο ματς με την Ερμιονίδα, ενώ ο Δημήτρης Νικολόπουλος δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού στο Κρανίδι και θεωρείται αμφίβολος και κόντρα στον Πανηλειακό. Αύριο που θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία, αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει αν οι δύο πολύτιμοι ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν ή όχι. Αντίθετα, ο νεαρός Κώστας Κάρδαρης που τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε και αυτός στο Κρανίδι, δεν έχει κάτι σοβαρό και αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος