FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Γυμναστής ο Παναγιωταρόπουλος-Ανανέωσε ο Νικολόπουλος

Ημερομηνία: 11-08-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟ Βάρδας, πέρα από την απόκτηση του γκολκίπερ Κοντογιώργη και την ανανέωση του Χριστόπουλου, ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο γυμναστή Γιάννη Παναγιωταρόπουλο και την ανανέωση του «πολυεργαλείου» Δημήτρη Νικολόπουλου, που θα είναι παίκτης της ομάδας για έβδομη σερί χρονιά!

Η ανακοίνωση για Παναγιωταρόπουλο

«Ο Π.Α.Ο. Βάρδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Καθηγητή Φυσικής Αγωγής, απόφοιτο ΤΕΦΑΑ, Γιάννη Παναγιωταρόπουλο, που εντάσσεται στο τεχνικό τιμ της ομάδας με την ιδιότητα του γυμναστή. Ο Γιάννης Παναγιωταρόπουλος θα αναλάβει την εκγύμναση της ομάδας για τη νέα σεζόν και θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Cirkovic. Ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία κι επιτυχίες».

Η ανακοίνωση για Νικολόπουλο

Ο ΠΑΟ Βάρδας αποτελεί το δεύτερο σπίτι του Δημήτρη Νικολόπουλου και έτσι ο Νικολόπουλος θα συνεχίσει για έβδομη χρονιά να φορά την πράσινη φανέλα!

Νικολόπουλος: “Μετά από μία πολύ ιδιαίτερη χρονιά ακολουθεί ίσως η δυσκολότερη τα τελευταία χρόνια που βρίσκομαι στον σύλλογο. Σε μια τέτοια στιγμή δεν θα μπορούσα να μην είμαι κι εγώ μέλος αυτής της προσπάθειας. Εύχομαι υγεία και δύναμη σε όλους”.

Καλή σεζόν Δημήτρη».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος