FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας-Φοίβος Κρεμαστής 0-1: Ο νόμος του ποδοσφαίρου!

Ημερομηνία: 26-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Δύο χαμένα πέναλτι και πολλές ευκαιρίες ο ΠΑΟΒ, γκολ ο Φοίβος

Ο ΠΑΟ Βάρδας έπεσε θύμα έκπληξης από τον προτελευταίο της βαθμολογίας, Φοίβο Κρεμαστής. Ηττήθηκε στο «Γρ. Καλάκος» 0-1, σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι. Οι παίκτες του Μίκι Τσίρκοβιτς έχασαν δύο πέναλτι, στο 46΄ με τον Γούρμο και στο 70΄ με τον Μικελάτο και τους τιμώρησε η μπάλα στο 74΄ με ένα γκολ του Λαμίν ύστερα από γρήγορη αντεπίθεση!

Ο Φοίβος μπήκε καλύτερα στο ματς και στο 11΄ είχε δοκάρι σε σουτ του Αρέτογλου ενώ στο 17΄ ο Τζελάι ανάγκασε τον Δημόπουλο σε δύσκολη απόκρουση. Στο 26΄ είχαμε την πρώτη καλή στιγμή για τον ΠΑΟΒ, όταν μετά από γύρισμα του Θ. Νικολόπουλου, ο Γούρμος έκανε την προβολή που πέρασε λίγο άουτ. Στο 45′ σουτ του Μπούνα έδιωξε σε κόρνερ ο Γιαννούλης και το 0-0 ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Με την έναρξη του β΄ μέρους, ο ΠΑΟΒ κέρδισε πέναλτι ύστερα από ανατροπή του Ντόμα από τον Μαργαρίτη. Το εκτέλεσε ο Γούρμος αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Φοίβου, Ραφαήλ Γιαννούλης. Στη συνέχεια και σε διάστημα δέκα λεπτών, από το 60΄ έως το 70΄ ο ΠΑΟΒ έχασε τέσσερις ευκαιρίες για γκολ με τους Γούρμο, Μικελάτο και στο 70΄ ο Λιόσης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και δόθηκε νέο πέναλτι στην ηλειακή ομάδα. Το εκτέλεσε ο Μικελάτος αλλά το απέκρουσε και αυτό ο Γιαννούλης! Και ο νόμος του ποδοσφαίρου επιβεβαιώθηκε στο 74΄ καθώς ο Φοίβος ήταν αυτός που σκόραρε τελικά. Μετά από εκτέλεση φάουλ για τον ΠΑΟΒ (αποβλήθηκε στη φάση αυτή ο Τζελάι με 2η κίτρινη) και απομάκρυνση από την άμυνα του Φοίβου, έφυγε ταχύτατα στην αντεπίθεση ο Λαμίν απέφυγε τους αντίπαλους αμυντικούς καθώς και τον γκολκίπερ Δημόπουλο και πλάσαρε εύστοχα (0-1). Στα εναπομείναντα λεπτά, ο ΠΑΟΒ πίεσε ακόμα περισσότερο και στο 90΄ χάθηκε άλλη μια μεγάλη ευκαιρία με τους Μπούνα, Μικελάτο, που αστόχησαν εξ επαφής.

Μετά το παιχνίδι, υπέβαλε την παραίτησή του ο Μίκι Τσίρκοβιτς αλλά δεν έγινε αποδεκτή από τη Διοίκηση του ΠΑΟΒ.

ΠΑΟ Βάρδας: Δημόπουλος, Λιόσης (77′ Ντάζος), Ζέλιος, Δ. Νικολόπουλος, Αγουρίδης, Π. Πολίτης, Θ. Νικολόπουλος (64′ Θεοφιλόπουλος), Ντόμας, Μικελάτος, Μπούνας, Γούρμος.

Φοίβος: Γιαννούλης, Κουδούνης, Μαργαρίτης, Νικήτας, Τερζίου (46′ Λαμίν), Γαργάλης, Τζελάι, Μαντικός, Γκινής, Μπανουσάι (89′ Ορφανίδης), Αρέτογλου (64′ Παϊζάνος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος