FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Φινάλε με οικογενειακό δείπνο

Ημερομηνία: 28-06-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μια δύσκολη χρονιά ελέω των συνθηκών που επικράτησαν στο ελληνικό ποδόσφαιρο ολοκληρώθηκε για τον ΠΑΟ Βάρδας με επιτυχή έκβαση, καθώς ο στόχος της παραμονής επετεύχθη και μάλιστα έχοντας δώσει μόλις τρία ματς στο «Γρ. Καλάκος» από τα 12 συνολικά που έδωσε στον 9ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Οι «πράσινοι» για ένατη σερί σεζόν θα παίξουν στη Γ΄ Εθνική και το βράδυ της Παρασκευής γιόρτασαν την επιτυχημένη πορεία τους με οικογενειακό τραπέζι, όπου το κλίμα ήταν εξαιρετικό και όλοι ευχήθηκαν μια ακόμα καλύτερη παρουσία στο νέο πρωτάθλημα, με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα.

Με αφορμή το τέλος της σεζόν, ο ΠΑΟΒ, μέσω ανακοίνωσής του, εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες ιδιαιτέρως στον Παναγιώτη Παναγούτσο για την πολύτιμη προσφορά του στην ομάδα αφού από την πρώτη μέρα της επανέναρξης στάθηκε δίπλα στην ομάδα και με επιτυχία στο ρόλο που του ανατέθηκε.

Επίσης ευχαριστεί όλους τους αθλητικούς δημοσιογράφους και όλα τα αθλητικά site  και αθλητικά έντυπα και εφημερίδες για την στήριξη και το ενδιαφέρον που έδειξαν για την ομάδα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος