FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Ετοιμάζει 4 μεταγραφικές βόμβες!

Ημερομηνία: 15-07-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Τέσσερις πρωτοκλασάτοι παίκτες έχουν συμφωνήσει με τους «ταύρους»

Του Κώστα Πλιάγκου proinisports@gmail.com

Ο ΠΑΟ Βάρδας μπορεί να μην έχει ανακοινώσει ακόμα κάποια μεταγραφή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κινείται στο μεταγραφικό παζάρι. Όχι μόνο κινείται, αλλά, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, έχει μέχρι στιγμής συμφωνήσει με τέσσερις πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές από την Ηλεία, που η ανακοίνωσή τους θα προκαλέσει… πάταγο στην Α1 Κατηγορία.

Η Διοίκηση του ΠΑΟΒ, όπως έχουμε γράψει, θέλει την επάνοδο της ομάδας στην Γ΄ Εθνική με οποιοδήποτε τρόπο και κάθε κόστος, όπως είχε ειπωθεί χαρακτηριστικά στην Γ.Σ. και αυτό ακριβώς κάνουν πράξη οι άνθρωποι της ομάδας. Με συνοπτικές διαδικασίες έρχονται σε συμφωνία με εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, έμπειρους, με θητεία και στην Γ΄ Εθνική, που κάνουν την διαφορά στο πρωτάθλημα της Α1. Ο ΠΑΟΒ του Ηλία Φωτόπουλου, λοιπόν, θα είναι πανίσχυρος τη νέα σεζόν. Εξάλλου, στόχος του είναι όχι μόνο το Πρωτάθλημα της Ηλείας, αλλά η επιστροφή στην Γ΄ Εθνική, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να χτίσει μια πολύ δυνατή ομάδα που θα ανταπεξέλθει και στα μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

Και αυτό ακριβώς κάνουν οι «ταύροι», δομούν μια πολύ ισχυρή ομάδα, με το… βλέμμα στην Γ΄ Εθνική! Τις επόμενες μέρες θα έχουμε τις πρώτες ανακοινώσεις… δια του λόγου το αληθές! Θυμίζουμε πως μέχρι στιγμής έχουν ανανεώσει επτά παίκτες, σχεδόν όλοι βασικοί την περασμένη σεζόν, οι Λιόσης, Πολίτης, Πυρρής, Παπασπηλιόπουλος, Τσεκούρας, Διονυσόπουλος και Πλαστουργός.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος