FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας-Εθνικός Σκουλικάδου 1-0: Νίκη χρυσάφι…

Ημερομηνία: 17-05-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο ΠΑΟΒ με σκόρερ τον αρχηγό Αντώνη Λιόση πήρε πολύτιμο τρίποντο στη μάχη της παραμονής

Ο ΠΑΟΒ στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του φέτος, νίκησε 1-0 τον Εθνικό Σκουλικάδου με σκόρερ τον αρχηγό του Αντώνη Λιόση, στο 60ο λεπτό, κι έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή στη Γ΄ Εθνική, τέσσερις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Μίκι Τσίρκοβιτς, έπαιξε με πάθος για τη νίκη και αξιοποίησε τη δυναμική που έχει στην έδρα της, παίρνοντας το πολύτιμο τρίποντο και φτάνοντας τους 14 βαθμούς στον 9ο Όμιλο, στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη.

Λίγες ήταν οι καλές φάσεις στο α΄ ημίχρονο με τον ΠΑΟΒ να έχει την εδαφική υπεροχή αλλά να μην μπορεί να απειλήσει σε μεγάλο βαθμό. Μόλις στο 2ο λεπτό, ο Μπακατσέλος σούταρε άουτ από αριστερά μέσα στην περιοχή. Στο 8΄ την ίδια κατάληξη είχε μια κεφαλιά του Πέκεζ από φάουλ του Γ. Πολίτη και στο 25΄ ο Εθνικός έκανε την πρώτη… υποψία φάσης στο ματς, με τον Βαρδάκα να σουτάρει ψηλά άουτ, λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή. Στο 31΄ ο Μωραΐτης έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Αντωνιάδης έδιωξε σε κόρνερ προ του Μικελάτου. Και στο 35΄ άλλη μια κεφαλιά του Πέκεζ από κόρνερ του Γ. Πολίτη δεν βρήκε στόχο. Η σπουδαιότερη φάση στο α΄ ημίχρονο έγινε στις καθυστερήσεις με τον Λαθύρη να δέχεται ωραία μπαλιά από τον Παναγάκη, να μπαίνει από δεξιά στην περιοχή και να σουτάρει, αλλά ο Παπαδόπουλος έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ.

Αρχηγού παρόντος…

Στο β΄ ημίχρονο η πρώτη καλή φάση ήταν για τον Εθνικό στο 52΄. Ο Ντα Σίλβα έκανε τη σέντρα και η κεφαλιά του Μεταξά πέρασε άουτ. Ο ΠΑΟΒ, οχτώ λεπτά μετά, στο 60΄, άνοιξε το σκορ. Ο Γιώργος Πολίτης εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Αντώνης Λιόσης με καρφωτή κεφαλιά από την καρδιά της άμυνας, έγραψε το 1-0.

Στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, ο ΠΑΟΒ οπισθοχώρησε για να κρατήσει το υπέρ του σκορ και οι Ζακυνθινοί απείλησαν τρεις φορές. Στο 82΄ ο Ντα Σίλβα εκτέλεσε συρτά κόρνερ από δεξιά, ο Πίντο έπιασε το σουτ λίγο μέσα από την περιοχή αλλά μπλόκαρε σταθερά ο Τσεκούρας. Στο 88΄ το σουτ του Μεταξά μέσα από την περιοχή μπλόκαρε ο Τσεκούρας και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων από σέντρα του Ντα Σίλβα, ο Μεταξάς έπιασε αμαρκάριστος την κεφαλιά και ο Τσεκούρας απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ στη δεξιά του γωνία.

Καλύτεροι από τον ΠΑΟΒ, οι Λιόσης, Γ. Πολίτης, Π. Πολίτης, Θεοδωρόπουλος, Τσεκούρας, χωρίς να υστερήσει κανείς.

ΠΑΟΒ: Τσεκούρας, Λιόσης, Μωραΐτης, Νικολόπουλος, Πέκεζ (55΄ Θεοδωρόπουλος), Γκεβόρι (37΄ Παναγάκης), Γ. Πολίτης, Μπακατσέλος (76΄ Φερεκίδης), Δ. Μικελάτος (76΄ Σ. Μικελάτος), Λαθύρης, Π. Πολίτης.

Εθνικός Σκ.: Παπαδόπουλος, Γιακουμέλος (74΄ Σπίνος), Κλάδης (80΄ Αγαλιώτης), Λαμπρόπουλος, Βαρδάκας, Κυριαζόπουλος, Ντα Σίλβα, Σταμούλης (74΄ Πίντο), Νικολακόπουλος, Αντωνιάδης (67΄ Δαδάκος), Μεταξάς.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος