FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας-Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη: Δύσκολο ξεκίνημα αλλά αισιοδοξεί-Πήρε δανεικό από την Παναχαϊκή τον Μακρή

Ημερομηνία: 19-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟ Βάρδας-Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη ρίχνεται στα βαθιά στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Τις δύο πρώτες αγωνιστικές αντιμετωπίζει τις δύο –θεωρητικά- δυνατότερες ομάδες του 7ου Ομίλου, τις ομάδες της Λακωνίας που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν (κυρίως ο Αστέρας Βλαχιώτη).

Την Κυριακή, η ομάδα του ανερχόμενου προπονητή Ντίνου Σπυρόπουλου, ταξιδεύει στη Σπάρτη για να κοντραριστεί με τον Π.Σ. Σπάρτη του πρώην «πράσινου» τεχνικού, Μίκι Τσίρκοβιτς. Και την επόμενη Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, ο ΠΑΟΒ θα υποδεχτεί στη δυνατή έδρα του, στο «Γρ. Καλάκος», τον Αστέρα Βλαχιώτη του έμπειρου Αργεντινού μεσοεπιθετικού Σέρχιο Ντανιέλ Πόνσε (έχει παίξει μεταξύ άλλων στον Πανθρακικό, τη Λάρισα, τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Πανηλειακό) και των άλλων πολύ καλών παικτών του Αστέρα.

Ο ΠΑΟΒ θα ήθελε σε αυτά τα δύο ματς τέσσερις τουλάχιστον βαθμούς. Αν γίνει πράξη αυτό, θα ξεκινήσει το φετινό μαραθώνιο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και θα βάλει ψηλά τον πήχη.  Βέβαια, η συγκομιδή αυτή δεν είναι εύκολη, αλλά η ομάδα της Βάρδας είναι έμπειρη στην κατηγορία, διαθέτει ποδοσφαιριστές με πολλές παραστάσεις στη Γ΄ Εθνική και μπορεί να τα καταφέρει.

Πήρε τον Μακρή

Στα μεταγραφικά, ο ΠΑΟ Βάρδας συμφώνησε με την Παναχαϊκή για το δανεισμό του 18χρονου επιθετικού Κώστα Μακρή. Ο Μακρής αποκτήθηκε από την Παναχαϊκή το Φλεβάρη του 2018 από την Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο 18χρονος επιθετικός ίσως να μην είναι η τελευταία προσθήκη των πρασίνων, αναλόγως στο αν βρεθεί κάτι αξιόλογο στη συνέχεια…

Αγιασμός και σεμινάριο διαιτησίας

Κατά τα άλλα, αύριο Παρασκευή, στις 5.45μ.μ., αμέσως μετά την προπόνηση, η οποία θα είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους, θα γίνει ο αγιασμός για τη νέα σεζόν και ακολούθως σύσσωμη η ομάδα του ΠΑΟΒ θα παρακολουθήσει στο πρώην Δημαρχείο της Βάρδας σεμινάριο διαιτησίας, για τους νέους κανονισμούς στο ποδόσφαιρο. Εν συνεχεία η Διοίκηση θα παραθέσει δείπνο στο τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές στη ψησταριά «Σταθμός» στη Βάρδα, ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος