FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Δύσκολο το πρόγραμμα

Ημερομηνία: 07-04-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Μίκι Τσίρκοβιτς: «Θα είμαστε αυτοί που πρέπει»

Ο ΠΑΟ Βάρδας έχει δύσκολο πρόγραμμα να βγάλει μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, έχοντας να δώσει 3 ματς εντός και 5 εκτός. Ο ΠΑΟΒ ξεκινά την Κυριακή εντός έδρας με αντίπαλο τον Διαγόρα Βραχνεΐκων. Στη συνέχεια πάει στο Διαβολίτσι και ακολουθεί εντός η Ζάκυνθος. Μετά πάει στη Γαστούνη για το ηλειακό ντέρμπι και το τελευταίο εντός είναι με τον Εθνικό Σκουλικάδου, για την 9η αγωνιστική. Εν συνεχεία αντιμετωπίζει την τρίτη ομάδα της Ζακύνθου, το Τσιλιβή στο νησί, και την 11η αγωνιστική ταξιδεύει στο Αίγιο για να κοντραριστεί με τον Παναιγιάλειο. Την 12η αγωνιστική έχει ρεπό και την τελευταία αγωνιστική πάει στη Ναύπακτο για να αντιμετωπίσει το φαβορί για την πρωτιά, Ναυπακτιακό.

Αν μη τι άλλο, πολύ δύσκολο πρόγραμμα για τους «ταύρους», που ολοκληρώνουν το πρωτάθλημα με τρία διαδοχικά ματς μακριά από τη Βάρδα. Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΒ τις 4 πρώτες αγωνιστικές, σημείωσε μία νίκη, επί του Παλληξουριακού στη Ν.Μανωλάδα (1-0) για την 2η αγωνιστική κι έφερε και 3 ισοπαλίες, με Θύελλα και Πάμισο εκτός έδρας και Αχαϊκή εντός. Έχει δηλαδή 6 βαθμούς.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΒ, Μίκι Τσίρκοβιτς, είναι αισιόδοξος για την έκβαση της προσπάθειας. Ο Σερβοέλληνας προπονητής, που έχει μάθει στη ζωή του να παλεύει μέχρις εσχάτων, έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook το βράδυ της Δευτέρας: «Σε 6 μέρες θα συμμετάσχουμε στο θέατρο του παραλόγου. Είμαστε υποχρεωμένοι κι εγώ και οι παίκτες να κρατήσουμε τη σημαία του ΠΑΟ Βάρδας ψηλά. Πολύ γρήγορα μας ξεγράψατε, κύριοι. Εμείς θα είμαστε αυτοί που πρέπει, να είστε σίγουροι».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος