FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Δύσκολη η παραμονή Τσίρκοβιτς

Ημερομηνία: 30-06-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Η επιθυμία του Σερβοέλληνα τεχνικού όπως την εξέφρασε στην «Πρωινή»

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Ο Μίκι Τσίρκοβιτς κατάφερε να κρατήσει τον ΠΑΟΒ στη Γ΄ Εθνική για άλλη μια σεζόν, αλλά μετά από τρία χρόνια στους «ταύρους» της Βάρδας, δύσκολα θα συνεχίσει να τους καθοδηγεί από τον πάγκο. Ο ίδιος θέλει να αναλάβει μια ομάδα με πολύ υψηλούς στόχους, στόχους που έχουν να κάνουν με την άνοδο στη Super League 2 πλέον, εφόσον καταργήθηκε η Football League. O Σερβοέλληνας τεχνικός στην ερώτηση που του κάναμε μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, την περασμένη Πέμπτη, για το αν σκέφτεται να μείνει άλλη μια σεζόν στον ΠΑΟΒ, ήταν ειλικρινής και δεν έκρυψε πως θέλει να αναλάβει μια ομάδα που θα στοχεύει σε κάτι παραπάνω.

Ο Μίκι μας είπε χαρακτηριστικά: «Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι μόνο να ξεκουραστώ και να κοιτάξω λίγο τον εαυτό μου. Θέλω να κάνω μια «αποτοξίνωση», γιατί εγώ και οι παίκτες μου ήμασταν αναγκασμένοι να συμμετάσχουμε σε μια “φαρσοκωμωδία” όπως ήταν αυτή της φετινής  Γ΄ Εθνικής. Τώρα, τι θα γίνει σε ένα μήνα, θα δείξει η πορεία. Είναι πολύ νωρίς ακόμα… Έχω δώσει τα πάντα τα τρία χρόνια που είμαι στη Βάρδα και σαν προπονητής έχω φιλοδοξίες να δουλέψω σε μια ομάδα που θέλει κάτι παραπάνω. Ο ΠΑΟΒ αυτή τη στιγμή δεν νομίζω να έχει τη δύναμη να πάει για το κάτι παραπάνω, να διεκδικήσει δηλαδή την άνοδο σε μια ανώτερη κατηγορία».

Αυτά μας είπε ο Μίκι, αλλά σε ένα μήνα κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά και ο ίδιος, ενώ μην ξεχνάμε το δέσιμο που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών. Ο ΠΑΟΒ, όπως έχει δηλώσει πολλάκις ο ίδιος, είναι η ομάδα της καρδιάς του, γι’ αυτό τίποτε δεν μπορεί να αποκλειστεί. Ο Τσίρκοβιτς χαίρει της εκτίμησης των ανθρώπων του ΠΑΟΒ, η σχέση μεταξύ τους δεν είναι μια απλή σχέση προπονητή-ομάδας αλλά κάτι πολύ πιο βαθύ και σε 20 περίπου μέρες θα ξέρουμε τι μέλλει γενέσθαι…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος