FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Δύο ανανεώσεις-Τη Δευτέρα η έναρξη της Ακαδημίας

Ημερομηνία: 18-08-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στον ΠΑΟΒ θα συνεχίσουν ο 22χρονος μεσοεπιθετικός Γιώργος Πέρδικας και ο νεαρός Βαρδαίος Νίκος Βασιλόπουλος, που προέρχεται από τις Ακαδημίες της ομάδας, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος.

Εξάλλου, η έναρξη της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Π.Α.Ο. Βάρδας θα πραγματοποιηθεί για όλα τα τμήματα, την προσεχή Δευτέρα 24 Αυγούστου και ώρα 18.00, στο γήπεδο Βάρδας. Οι εγγραφές στις Ακαδημίες έχουν ξεκινήσει και γίνονται καθημερινά από 18.00 – 20.00 στα γραφεία της ομάδας στο γήπεδο της Βάρδας.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΟΒ «οι Ακαδημίες του Π.Α.Ο. Βάρδας παρέχουν την δυνατότητα της διδασκαλίας και της εκμάθησης των βασικών αρχών του ποδοσφαίρου στα νέα παιδιά, δίνοντας τους παράλληλα την ευκαιρία να εξελιχθούν συνδυάζοντας το παιχνίδι με την διασκέδαση.

Η Διοίκηση δίνει μεγάλο βάρος στα τμήματα Ακαδημιών καθώς αυτά αποτελούν ισχυρό πυλώνα για μια ποδοσφαιρική ομάδα με φιλοδοξίες. Εξάλλου είναι γνωστό και πολλά τα παραδείγματα ποδοσφαιριστών που έχουν ανέβει στην πρώτη ομάδα με την περαιτέρω αγωνιστική τους εξέλιξη.

Περιμένουμε τους γονείς και τα παιδιά για τις εγγραφές.

Τηλ επικοινωνίας 6937732532».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος