FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας-Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη-Διαβολίτσι 2-2: Έσωσε τον βαθμό στο 93΄!

Ημερομηνία: 16-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟΒ, παρότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω, βρέθηκε να χάνει 1-2, αλλά ο Σαμπανέι τον λύτρωσε στις καθυστερήσεις

 

Ο ΠΑΟ Βάρδας, σε άλλο ένα φετινό παιχνίδι βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, αλλά στις καθυστερήσεις έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας. Στο πρώτο παιχνίδι στη φετινή Γ΄ Εθνική με τον Μίκι Τσίρκοβιτς στον πάγκο, ήρθε ισόπαλος 2-2 με το Διαβολίτσι στο «Γρ. Καλάκος» και παρέμεινε οριακά κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Το ατυχές της υπόθεσης είναι δέχτηκε γκολ παρότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω, όπως είχε γίνει και με τον Παναργειακό και ισοφάρισε τελικά στις καθυστερήσεις με τον Σαμπανέι.

0-0 το α΄ ημίχρονο

Λίγες φάσεις είχε το α΄ ημίχρονο, με τον ΠΑΟΒ να έχει την εδαφική υπεροχή αλλά να μην μπορεί να βρει εύκολα διαδρόμους προς την εστία του Καλογερόπουλου. Από το 25΄ και μετά πίεσε περισσότερο και σε εκείνο το λεπτό είχαμε την πρώτη καλή φάση για την ομάδα του Μίκι Τσίρκοβιτς. Ο Σαμπανέι μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε συρτά, ο Καλογερόπουλος απέκρουσε, η μπάλα προσέκρουσε και στο κάθετο δοκάρι και πέρασε κόρνερ. Στο 35′ ο Μακρής έβγαλε τη σέντρα, ο Βαζ έπιασε την καρφωτή κεφαλιά, αλλά ο Καλογερόπουλος προέβη σε μια εντυπωσιακή απόκρουση, κρατώντας το 0-0. Λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου, το Διαβολίτσι είχε την πρώτη του ευκαιρία, όταν από λάθος του Αγουρίδη, ο Μουλιάτος έκλεψε τη μπάλα και επιχείρησε μακρινό σουτ, ο Λαδάς όμως ήταν σε εγρήγορση και μπλόκαρε.

Τέσσερα γκολ στο β΄ ημίχρονο!

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΒ μπήκε δυνατά για να σκοράρει και να βάλει τις βάσεις της νίκης και στο 57′ έγινε το 1-0 από σέντρα του Σαμπανέι, κεφαλιά-ασίστ του Ντόμα στον Βαζ και αυτός με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 60′ ο Μακρής εκτέλεσε φάουλ και η κεφαλιά του Βαζ δεν βρήκε στόχο. Το Διαβολίτσι στο 62΄ είχε ευκαιρία, όταν από φάουλ του Βιγιαφάνε, ο Σεντεμέντες έκανε την κεφαλιά αλλά μπλόκαρε ο Λαδάς. Πέντε λεπτά μετά ήρθε η ισοφάριση. Από σύγχυση στην περιοχή του ΠΑΟΒ, είχαμε δυνατό σουτ του Σεντεμέντε που απέκρουσε ο Λαδάς, αλλά ο Γραμματικόπουλος πήρε το ριμπάουντ και από κοντά, με πλασέ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 69΄ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γραμματικόπουλου με δεύτερη κίτρινη για αγκωνιά στον Λιόση και από κει και πέρα ο ΠΑΟΒ άρχισε να πιέζει για το νικητήριο γκολ. Το Διαβολίτσι όμως ήταν αυτό που σκόραρε, σε μια αντεπίθεση. Στο 76΄ ο ΠΑΟΒ κέρδισε κόρνερ, το εκτέλεσε ο Σαμπανέι, απέκρουσαν οι παίκτες των φιλοξενούμενων και μάλιστα πέντε παίκτες βγήκαν στην κόντρα, έχοντας απέναντί τους μόνο το νεαρό Κάρδαρη, ο Βιγιαφάνε έδωσε στον Τζαλάκου, που πλάσαρε στην έξοδο τον Λαδά, γράφοντας το 1-2 και παγώνοντας το γήπεδο!

Στα εναπομείναντα λεπτά, ο ΠΑΟΒ έπαιξε στο μισό γήπεδο τη μεσσηνιακή ομάδα.  Στο 79′ σέντρα του Σαμπανέι,  κεφαλιά του Βαζ στο πρώτο δοκάρι έφυγε μόλις άουτ. Στο 85΄ σε σέντρα του Χριστόπουλου, ο Μακρής έπιασε την πρώτη κεφαλιά, ο Βαζ τη δεύτερη αλλά η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Καλογερόπουλου. Και στο 93΄ ήρθε η ισοφάριση με σουτ του Σαμπανέι μέσα από την περιοχή.

ΠΑΟΒ: Λαδάς, Λιόσης, Ρουγκάλας, Νικολόπουλος, Σιδέρης, Νικολακόπουλος (53′ Γούρμος), Αγουρίδης (80΄ Χριστόπουλος), Ντόμας, Βαζ, Σαμπανέι, Μακρής (72′ Κάρδαρης).

Διαβολίτσι: Καλογερόπουλος, Σταματελόπουλος, Λιόλιος, Σεντεμέντες, Τζανετέας (60′ Αθανασόπουλος), Γεωργιόπουλος (83′ Καλογερόπουλος), Μπαλόπουλος, Γραμματικόπουλος, Βιγιαφάνιε (90+′ Φωτόπουλος), Κυριαζόπουλος, Μουλιάτος (70′ Τζαλάκου).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος