FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας-Διαγόρας Βραχνεΐκων 2-1: Πρασίνισε η κορυφή!

Ημερομηνία: 12-04-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο ΠΑΟΒ πήρε πολύτιμη νίκη κι ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας

Ο ΠΑΟ Βάρδας ακόμα και με σαφώς πιο νεανικό ρόστερ, απέδειξε πως έχει «μέταλλο» σκληρής ομάδας. Η ομάδα του Μίκι Τσίρκοβιτς νίκησε 2-1 χθες στο «Γρ. Καλάκος» τον Διαγόρα Βραχνεΐκων, στην επανέναρξη της Γ΄ Εθνικής κι έφτασε τους 9 βαθμούς σε 5 αγώνες, πιάνοντας κορυφή στην βαθμολογία. Μια πύρρειος νίκη όπως αποδείχτηκε…

Στο 3΄ καλό σουτ του νεοαποκτηθέντος Λαθύρη (φωτό) έδιωξε προ της γραμμής ο Καπετανάκης και στο 13΄ ο Αχαιός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΒ άνοιξε το σκορ με εντυπωσιακό γυριστό σουτ από σέντρα του Θεοδωρόπουλου.

Στο 34΄, όμως, ο Βλασσόπουλος εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της άμυνας του ΠΑΟΒ και ισοφάρισε 1-1.  Στο 40΄ από κόρνερ του Θεοδωρόπουλου κανείς «πράσινος» δεν πρόλαβε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα προ κενής εστίας.

Στην επανάληψη ο Διαγόρας μπήκε καλύτερα και στο 50΄ καλό σουτ του Σταυρόπουλου μπλόκαρε ο Τσεκούρας. Στο 58΄ ο Δ. Αλεξανδρής σούταρε κι έδιωξε ο Τσεκούρας, αλλά στο επόμενο λεπτό ο ΠΑΟΒ ήταν αυτός που σκόραρε. Ο Λαθύρης έβγαλε τη σέντρα, ο Γιώργος Πολίτης πάσαρε στον Τσιρίκο και αυτός από κοντά έγραψε το 2-1. Στο 62΄ ο Δ. Αλεξανδρής είχε σουτ στο δοκάρι, όπως και στο 87΄ ένα απευθείας φάουλ του Βλασσόπουλου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και ο ΠΑΟΒ κράτησε το πολύτιμο τρίποντο.

Καλύτεροι από τους «ταύρους» οι Λαθύρης, Καρμακόλιας, Γ. Πολίτης, Π.Πολίτης και Μικελάτος.

ΠΑΟ Βάρδας: Τσεκούρας, Π. Πολίτης, Μωραΐτης, Νικολόπουλος, Καρμακόλιας, Τσιρίκος (81΄ Παναγάκης), Γ. Πολίτης, Γκεβόρι (58΄ Φερεκίδης), Λαθύρης (81΄ Μάρκου), Μικελάτος, Θεοδωρόπουλος (51΄ Μπακατσέλος). 

Διαγόρας Βρ.: Μπαρδάκης, Τσεκούρας, Γκολφινόπουλος, Παπαδόπουλος (16΄ λ.τρ. Ούτσικας), Καπετανάκης (46΄ Σαρρής), Τριανταφυλλόπουλος, Βλασσόπουλος, Σταυρόπουλος (67΄ Ντόμας), Πανάρετος, Γεωργαντόπουλος (81΄ Λούσκος), Δ. Αλεξανδρής (67΄ Α. Αλεξανδρής).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος