FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας-Διαγόρας Βρ. 1-0: Επέστρεψε για τα καλά!

Ημερομηνία: 23-12-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Δεύτερη σερί νίκη για τους «ταύρους» και στο -2 από τις προνομιούχες θέσεις

Ο ΠΑΟ Βάρδας νίκησε χθες 1-0 τον Διαγόρα Βραχνεΐκων στο «Γρ. Καλάκος» και αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική νίκη του στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να μειώσει στους 2 βαθμούς την απόσταση από την 7η θέση που ισοδυναμεί με παραμονή. Το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Σάκης Πλαστουργός στο 14΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Ο ΠΑΟΒ με την ψυχολογία στα ύψη από το διπλό στη Γαστούνη και γνωρίζοντας πως δεν έχει περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες στην έδρα του με ομάδες στα μέτρα του, μπήκε καλά στο ματς και ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη φάση που δημιούργησε. Στο 15΄ ο Δ.Β. Πλαστουργός επιχείρησε σέντρα, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Δημόπουλου και ο Ρέκκας από την Μεσσηνία έδειξε σωστά την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σάκης Πλαστουργός κι έγραψε το 1-0. Στα εναπομείναντα λεπτά του α΄ ημιχρόνου άξιο αναφοράς είναι μόνο ένα σουτ του Λαθύρη στο 25΄ που μπλόκαρε ο Μπαρδάκης, με τον ΠΑΟΒ να είναι καλός στο ανασταλτικό κομμάτι και να φροντίζει να κρατά μακριά από την εστία του τους επιθετικούς του Διαγόρα.

Στην επανάληψη, η πρώτη καλή φάση ήταν για τον ΠΑΟΒ, στο 57΄, όταν το σουτ του Πυρρή απέκρουσε ο Μπαρδάκης. Από κει και πέρα, ο Διαγόρας ανέβηκε ψάχνοντας την ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφερε, με τον ΠΑΟΒ να αμύνεται καλά. Στο 69΄ ένα απευθείας φάουλ του Αλεξανδρή απέκρουσε στη γωνία ο Βορύλλας και στο 85΄ ένα σουτ του Γεωργαντόπουλου δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον γκολκίπερ τον ΠΑΟΒ. Ήταν μια επαγγελματική νίκη για την ηλειακή ομάδα που συν τοις άλλοις παρατάχθηκε χωρίς τον αρχηγό της Αντώνη Λιόση αλλά και τον Μπίσα και οι απουσίες αυτές δίνουν ακόμα μεγαλύτερη αξία στη νίκη της. Μετά τις δύο αυτές νίκες το -6 έγινε γρήγορα-γρήγορα -2 για την ομάδα του Χρήστου Παρασκευόπουλου, που πλέον ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία και πίστη στις δυνάμεις της.

 

ΠΑΟ Βάρδας: Βορύλλας, Καφεντζής, Τσιρίκος, Νικολακόπουλος, Σακελλαρόπουλος, Μαυρόπουλος, Δ.Χ. Πλαστουργός (72΄ Παπασπηλιόπουλος), Δ.Β. Πλαστουργός (56΄ Βασιλόπουλος), Διονυσόπουλος, Πυρρής (82΄ Φερεκίδης), Λαθύρης.

Διαγόρας Βρ.: Μπαρδάκης, Σταυρόπουλος, Δημόπουλος, Σιδέρης, Καπετανάκης (87΄ Σκούρτης), Τριανταφυλλόπουλος (82΄ Καραμπούλας), Βλασσόπουλος (87΄ Αγκαράι), Αποστολόπουλος (46΄ Σκεπετάρης), Αλεξανδρής, Γεωργαντόπουλος, Καλλιτσουνάκης (57′ Παπαδόπουλος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος