FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας-Αχαϊκή 0-0: «Χ»αμένες ευκαιρίες…

Ημερομηνία: 02-11-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Οι «πράσινοι» έπαιζαν με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 24΄, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν

 

Ο ΠΑΟ Βάρδας έχασε ευκαιρία να πάρει ένα πολύτιμο τρίποντο χθες στη Ν.Μανωλάδα με αντίπαλο την Αχαϊκή (0-0) καθώς η ομάδα του Αλέξη Γαβριλόπουλου έπαιζε από το 24΄ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σάντος. Έτσι, έχει πλέον 6 βαθμούς, 1 νίκη και 3 ισοπαλίες.

Οι «πράσινοι» του Μίκι Τσίρκοβιτς πίεσαν εξαρχής κι έχασαν ευκαιρίες να προηγηθούν στο σκορ. Στο 4’ από σέντρα του Λιόση ο Νικολόπουλος έπιασε κεφαλιά που έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 15΄ την κεφαλιά του Βαζ απέκρουσε δύσκολα ο Μπαμπούνης. Η Αχαϊκή στο 19’ είχε σουτ του Γραμματικόπουλου που έφυγε άουτ, και στο 24’ έμεινε με 10 παίκτες καθώς ο Σάντος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο ΠΑΟΒ με αριθμητικό πλεονέκτημα πίεσε ακόμα περισσότερο αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει και να πάρει τη νίκη.  Στο 33’ σουτ του Βαζ έδιωξε ο Μπαμπούνης, ενώ στο 44’ ο επιθετικός του ΠΑΟΒ σούταρε και ο τερματοφύλακας της Αχαϊκής απέκρουσε.

Στο β΄ ημίχρονο η «Μπάρτσα» συνέχισε  να πιέζει και στο 55΄ ο Παναγάκης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπαμπούνη που έκανε μεγάλη απόκρουση. Δυο λεπτά μετά ο Μπαμπούνης αντέδρασε και πάλι σωστά σε σουτ του Βαζ από πλάγια. Στο 65’ σουτ του Μικελάτου κόντραρε σε αμυντικό, ενώ στο 75΄ ο Μικελάτος είχε γυριστό που έφυγε λίγο άουτ.

ΠΑΟΒ: Βορύλλας, Λιόσης, Μάρκου, Νικολόπουλος, Καρμακόλιας, Τσιρίκος(59’ Φερεκίδης), Θεοδωρόπουλος(73’ Παπαγεωργίου), Μακρής (41’ Παναγάκης), Βαζ, Μικελάτος, Πολίτης.

Αχαϊκή: Μπαμπούνης, Λίπι, Χούσα, Μπακάλης (90’ Ντούβλης), Σουρανης, Πυρρής (59’ Μπουρδέκας), Κούσουλας, Φονσέκα, Γραμματικόπουλος, Τζαμπίρι (81’ Κοτσόκολος), Σάντος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος