FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας-Αστέρας Αμαλιάδας 0-0: Χωρίς νικητή το ντέρμπι

Ημερομηνία: 21-11-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Φάση από το ντέρμπι με πρωταγωνιστές τους Τζανέτο, Τσιρίκο.

ΠΑΟ Βάρδας και Αστέρας Αμαλιάδας έμειναν στο 0-0 χθες το απόγευμα στο Γρ. Καλάκος στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Α1 PLAYSPORTS, μπροστά σε 200 περίπου φιλάθλους, ανάμεσά τους και πολλοί Αμαλιαδίτες. O ΠΑΟΒ είχε την εδαφική υπεροχή, αλλά δεν μπορούσε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα του Αστέρα. Στο α΄ ημίχρονο η ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου είχε δύο φάσεις με τον Λαθύρη, στην πρώτη απέκρουσε εύκολα ο Αντωνόπουλος και στην δεύτερη, στο 42΄,  ο έμπειρος γκολκίπερ του Αστέρα προέβη σε σπουδαία απόκρουση. Λίγα λεπτά πιο πριν ο Αστέρας είχε δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Μπουρούκη, με την μπάλα να βρίσκει το κεφάλι του Περικλή Πολίτη, πριν καταλήξει στο οριζόντιο δοκάρι.

Στην επανάληψη, όπου υπήρχαν αρκετές διακοπές από αψιμαχίες και αντεγκλήσεις, ο ΠΑΟΒ συνέχισε να έχει την κατοχή και να ψάχνει το γκολ και είχε άλλες δύο φάσεις με ένα πλασέ του Μικελάτου (άουτ) κι ένα σουτ του Λαθύρη, που απέκρουσε ο Αντωνόπουλος. Ο Αστέρας στο β΄ μέρος δεν απείλησε επιθετικά, έχοντας και κόντρα τον άνεμο.  

Στο 90ο λεπτό αποβλήθηκε ο προπονητής του Αστέρα, Ερνέστο Λυμπέρης, για διαμαρτυρία.

Στον ΠΑΟΒ επέστρεψε στους αγώνες ο Νίκος Δούλος, μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο, αγωνιζόμενος για λίγα λεπτά στο τέλος.

ΠΑΟ Βάρδας: Τσεκούρας. Π. Πολίτης, Παπασπηλιόπουλος, Μηλαδόπουλος, Διονυσόπουλος, Γ. Πολίτης, Μαρκόπουλος, Τσιρίκος (65΄ Μπίσα), Πλαστουργός (74΄ Μικελάτος), Αντωνόπουλος (90΄ Δούλος), Λαθύρης.

Αστέρας: Αντωνόπουλος, Κολτσίδας, Βασιλικόπουλος, Καμαρινός, Κυριαζής, Ρούνης, Σκοζάι, Μπουρούκης, Γεωργιόπουλος (90΄ Χατζηγιάννης), Τζανέτος, Μπατζακόπουλος (73΄ Μαργαρώνης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος