FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Αισιοδοξία ενόψει Διαγόρα

Ημερομηνία: 21-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Λιόσης και Γούρμος οι απουσίες

 

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Ο ΠΑΟ Βάρδας την Κυριακή στις 3μ.μ. στο «Γρ. Καλάκος» δίνει δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι, κόντρα στον Διαγόρα Βραχνεΐκων αυτή τη φορά και με νίκη θα εξασφαλίσει κατά μεγάλο ποσοστό την παραμονή στη Γ΄ Εθνική, πέντε αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Μίκι Τσίρκοβιτς είναι τέσσερις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και με νέο τρίποντο μπορεί να φτάσει ακόμα και στο +6 ή στο +7, καθώς η Θύελλα,  που είναι οριακά κάτω από τη ζώνη, παίζει εντός με την Ερμιονίδα.  Οι «πράσινοι» είναι σε πολύ καλή κατάσταση, έχοντας τρεις σερί νίκες και αισιοδοξούν πως θα τις κάνουν τέσσερις και θα «κλειδώσουν» την παραμονή. Ο Διαγόρας δεν θα είναι πάντως εύκολος αντίπαλος, καθώς μάχεται και αυτός για την σωτηρία, όντας δύο βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟΒ.

Ο τεχνικός Μίκι Τσίρκοβιτς, όμως, καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς δύο σημαντικούς παίκτες. Ο Αντώνης Λιόσης συνεχίζει να είναι τραυματίας στο γόνατο και αναμένεται να επιστρέψει την επόμενη αγωνιστική, ενώ ο Ανδρέας Γούρμος που αποβλήθηκε στο ματς με το Τσιλιβή, θα τιμωρηθεί με 2 ή 3 αγωνιστικές.

Η προετοιμασία συνεχίστηκε χθες και θα ολοκληρωθεί σήμερα το απόγευμα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος