FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας-Αίας 1-2: Αγκαλιά με την παραμονή!

Ημερομηνία: 21-03-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Φάση από το ματς της Βάρδας με πρωταγωνιστές τους Δούλο, Παλούμπη.

Ο Αίας πέρασε από τη Βάρδα και είναι πλέον στο +4 από την ζώνη του υποβιβασμού

Ο Αίας Γαστούνης νίκησε χθες στο «Γρ. Καλάκος» τον αδιάφορο βαθμολογικά ΠΑΟ Βάρδας με 2-1 και έκανε σημαντικό βήμα παραμονής στην Γ΄ Εθνική καθώς απομένουν δύο αγωνιστικές και είναι στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη και δη από τον Διαγόρα Βραχνεΐκων αυτή τη φορά. Τις εναπομείνασες δύο αγωνιστικές ο Αίας θα υποδεχτεί το αδιάφορο βαθμολογικά Διαβολίτσι (είναι στην 3η θέση) και θα ταξιδέψει την τελευταία αγωνιστική στη Λευκάδα για να παίξει με τον δεύτερο της βαθμολογίας Τηλυκράτη, που μετά την ήττα στο Διαβολίτσι έχει ελάχιστες ελπίδες να πάρει την πρωτιά στον όμιλο και το πιθανότερο είναι να παραταχθεί χωρίς βαθμολογικό κίνητρο στο φινάλε του πρωταθλήματος.


Το παιχνίδι

Στο χθεσινό ηλειακό ντέρμπι, οι δυο ομάδες παρατάχθηκαν με απουσίες, καθώς από τον ΠΑΟΒ έλειπαν οι Πυρρής, Μπίσα, Καφετζής, Παπασπηλιόπουλος, ενώ από τον Αίαντα οι Βατσής, Φονσέκα, ενώ δεν αγωνίστηκαν και οι Σταθάτος, Παπαχριστόπουλος. Ο ΠΑΟΒ στο 14΄ άνοιξε το σκορ, όταν ο Μαυρόπουλος έπιασε μακρινό σουτ, ο Καρακίτσος επιχείρησε να μπλοκάρει την μπάλα, αλλά αυτή κατέληξε στα δίχτυα (1-0). Ο Αίας αντέδρασε και στο 18΄ είχε δυνατό σουτ του Δούλου στο δοκάρι ενώ σε ένα δίλεπτο, 21΄ και 22΄, Δούλος και Καράμπελας δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Βορύλλα.
Εν τέλει στο 24΄ ήρθε το 1-1, όταν ο Καράμπελας πάσαρε στον Δούλο μέσα στην περιοχή, και αυτός αυτή τη φορά νίκησε τον Βορύλλα. To 1-1 ήταν σκορ ημιχρόνου. Στις αρχές της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 48΄, ο Αίας έφτασε σε δεύτερο γκολ, με τους ίδιους πρωταγωνιστές αλλά με διαφορετικό σκόρερ. Ο Δούλος σέντραρε από δεξιά και ο Καράμπελας με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-2. Στα εναπομείναντα λεπτά, ο ΠΑΟΒ είχε την εδαφική υπεροχή, ο Αίας διαφύλαξε τα μετόπισθεν και το 1-2 έμεινε μέχρι τέλους, χωρίς να υπάρξει κάποια αξιοσημείωτη φάση.

ΠΑΟ Βάρδας: Βορύλλας, Λιόσης, Βασιλόπουλος (72΄ Λαθύρης), Τσιρίκος, Σακελλαρόπουλος (46΄ Διαμαντόπουλος), Μαυρόπουλος (46΄ Φερεκίδης), Παλούμπης, Πλαστουργός, Κουλούρης (46΄ Σταυρόπουλος), Διονυσόπουλος, Πολίτης.

Αίας Γ.: Καρακίτσος (46΄ Καραμανλής), Στανής, Μπουρδέκας, Βασιλικόπουλος (80΄ Μαργαρίτης), Ρίλντι, Δούλος (55΄ Παπασωτηρίου), Τσακοπιάκος, Βράπι (80΄ Λαγανόπουλος), Θεοδωρόπουλος, Καράμπελας (66΄ Μουτσάι), Ριτσούλι.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος