FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας-Αχέρων 1-2: Άτυχος ξανά…

Ημερομηνία: 29-11-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Λαθύρης απέτυχε να ισοφαρίσει 2-2 από την άσπρη βούλα στο 57΄ και ο ΠΑΟΒ γνώρισε την ήττα από τον πρωτοπόρο του 4ου Ομίλου

Ο ΠΑΟΒ δεν είχε την τύχη με το μέρος του σε άλλο ένα φετινό παιχνίδι. Πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, αλλά ηττήθηκε 2-1 από τον πρωτοπόρο Αχέροντα Καναλακίου, υπό βροχή στο «Γρ. Καλάκος» και έμεινε στους πέντε βαθμούς. Η ομάδα του Χρήστου Παρασκευόπουλου έχασε την ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα, 2-2 (από 0-2) στο 57΄, στο δεύτερο πέναλτι που κέρδισε στο ματς, και με παίκτη παραπάνω να ψάξει τη νίκη. Τουναντίον, αστόχησε στο πέναλτι και όχι μόνο δεν ισοφάρισε, αλλά το 1-2 έμεινε μέχρι τέλους.

 

Το παιχνίδι

Ο Αχέρων Καναλακίου προηγήθηκε 0-2 στο σκορ στα πρώτα 23 λεπτά του αγώνα, και αφού πρώτα στο 2ο λεπτό ο Λαθύρης είχε χάσει ευκαιρία να βάλει μπροστά στο σκορ τον ΠΑΟΒ. Ο Εμβραϊτζόγλου στο 11΄ έκανε το 0-1 με σουτ μέσα από την περιοχή και στο 23΄ ο Βέρμπης συνδυάστηκε με τον Σδράβο και ο δεύτερος με πλασέ σημείωσε το 0-2. Ο ΠΑΟΒ μπήκε γρήγορα ξανά στο παιχνίδι, τέσσερα λεπτά μετά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λαθύρη, πέναλτι που κέρδισε ο Σακελλαρόπουλος από τον τερματοφύλακα Βλάχο (σπρώξιμο). Μάλιστα στο 35΄ ο ΠΑΟΒ λίγο έλειψε να ισοφαρίσει όταν το σουτ του Λαθύρη έπεσε και μπλόκαρε ο γκολκίπερ του Αχέροντα.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΒ πίεσε εξαρχής για την ισοφάριση και στο 57΄ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Πυρρή από τον γκολκίπερ Βλάχο, ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Δεν το αξιοποίησε όμως ο Λαθύρης, αυτή τη φορά, στέλνοντας την μπάλα άουτ! Στα εναπομείναντα λεπτά, οι «πράσινοι» με αριθμητικό πλεονέκτημα ενέτειναν την πίεσή τους αλλά δεν μπόρεσαν να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα του Αχέροντα. Στο 90΄ ακυρώθηκε γκολ του Πυρρή, ως οφσάιντ, εν μέσω έντονων διαμαρτυριών από πλευράς ΠΑΟΒ, σε μια πολύ οριακή φάση. Νωρίτερα, στο 77΄, η ομάδα του Καναλακίου είχε κεφαλιά του προωθημένου Φράγκου λίγο άουτ. Κάπως έτσι, ο ΠΑΟΒ γνώρισε την τρίτη ήττα του σε έξι αγώνες, είναι στο -3 από την ζώνη του υποβιβασμού και την Τετάρτη (εμβόλιμη αγωνιστική) δίνει ματς με χαρακτήρα τελικού κόντρα στον Εθνικό Σκουλικάδου στο «Γρ. Καλάκος».

 

ΠΑΟ Βάρδας: Τσεκούρας, Λιόσης, Διονυσόπουλος, Παπασπηλιόπουλος, Σακελλαρόπουλος, Καφεντζής (61΄ Μπίσα), Βασιλόπουλος, Τσιρίκος (75΄ Φερεκίδης), Πυρρής, Δ.Χ. Πλαστουργός (75΄ Δ.Β. Πλαστουργός), Λαθύρης (81΄ Θεοδωρόπουλος).

Αχέρων: Βλάχος, Παπανίκου (71΄ Κωσταμένας), Βασιλειάδης, Φράγκος, Καππιας, Νταντίδης, Εμβραϊτζόγλου (57΄ Τσούτσης), Πότσης, Βέρμπης (53΄ Πατσιούρας), Γεωργίου (57΄ Ροβίνας), Ζδράβος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος