FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: 4 μεγάλες μεταγραφές-Συμφωνία με Δούλο, «Φίγκο», Λ. Μαρκόπουλο, Γ. Πολίτη

Ημερομηνία: 18-07-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟ Βάρδας μπορεί να μην έχει ανακοινώσει ακόμα κάποια μεταγραφή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κινείται στο μεταγραφικό παζάρι. Όχι μόνο κινείται, αλλά, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, έχει μέχρι στιγμής συμφωνήσει με τέσσερις πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές από την Ηλεία. Ο λόγος για τον εξαιρετικό Αμαλιαδίτη μέσο Νίκο Δούλο, που τα τελευταία χρόνια ήταν εκ των ηγετών του Αίαντα, τον σπουδαίο Αμαλιαδίτη επιτελικό μέσο Θανάση Αντωνόπουλο ή Φίγκο, όπως είναι το προσωνύμιο του, που ήταν στον Α.Ο. Κυπαρισσίας μαζί με τον τεχνικό του ΠΑΟΒ, Ηλία Φωτόπουλο, αλλά και άλλον έναν ποδοσφαιριστή που εμπιστεύεται ο Ηλίας Φωτόπουλος και επίσης συνυπήρξαν στην Κυπαρισσία, τον έμπειρο μεσοαμυντικό Λάμπη Μαρκόπουλο.

Ο τέταρτος με τον οποίο ο ΠΑΟΒ έχει συμφωνήσει είναι ο Γιώργος Πολίτης, ο μέσος με την σπουδαία καριέρα στον ΠΑΟΒ, αλλά και σε άλλες ομάδες εθνικών κατηγοριών. Την περασμένη σεζόν ήταν στην Δόξα Ν. Μανωλάδας, όπου διετέλεσε και παίκτης-προπονητής τις τελευταίες αγωνιστικές, μετά την αποχώρηση του Πέτρου Χρηστίδη.

Τέσσερις ποδοσφαιριστές έμπειροι, με θητεία και στην Γ΄ Εθνική, που κάνουν την διαφορά στο πρωτάθλημα της Α1. Τις επόμενες μέρες θα έχουμε και τις επίσημες ανακοινώσεις των μεταγραφών, προς επίρρωση των όσων γράψαμε παραπάνω.

Η Διοίκηση του ΠΑΟΒ, λοιπόν, θέλει την επάνοδο της ομάδας στην Γ΄ Εθνική με οποιοδήποτε τρόπο και κάθε κόστος, όπως είχε ειπωθεί χαρακτηριστικά στην Γ.Σ. και αυτό ακριβώς κάνουν πράξη οι άνθρωποι της ομάδας. Με συνοπτικές διαδικασίες ήρθαν σε συμφωνία με εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές και θα ακολουθήσουν κι άλλες σπουδαίες μεταγραφές.

Θυμίζουμε πως μέχρι στιγμής έχουν ανανεώσει επτά παίκτες, σχεδόν όλοι βασικοί την περασμένη σεζόν, οι Λιόσης, Πολίτης, Πυρρής, Παπασπηλιόπουλος, Τσεκούρας, Διονυσόπουλος και Πλαστουργός.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος