FOLLOW US: facebook twitter

Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης U15: Έβδομος στην Ευρώπη ο Κολιτσόπουλος (φωτό)

Ημερομηνία: 31-05-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο 15χρονος Αρίωνας Κολιτσοπουλος του «Τιτάν Πύργου» συμμετείχε στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης στη Σόφια της Βουλγαρίας, με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας και κατέκτησε την 7η θέση στα 62 κιλά της ελληνορωμαϊκής πάλης. Μια σπουδαία επιτυχία για τον Πυργιώτη ταλαντούχο αθλητή, που είναι γιος του Αλέξη Κολιτσόπουλου, προπονητή του συλλόγου «Τιταν Πύργου», και έχει όλο το μέλλον μπροστά του για να φτάσει ακόμα ψηλότερα.

Ο Αρίωνας Κολιτσόπουλος με τον πατέρα του, Αλέξη, στην Βουλγαρία.

 

Ο Κολιτσόπουλος στα προκριματικά νίκησε τον Μολδαβό αθλητή και στη συνέχεια για την 8αδα νίκησε τον αθλητή από την Λευκορωσία. Στα προημιτελικά αντιμετώπισε τον Γεωργιανό όπου και ηττήθηκε. Στην πρώτη του συμμετοχή σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και έπειτα από 2 χρόνια αγωνιστικής απραξίας στη χώρα μας, κατάφερε να πλησιάσει το όνειρό του. Επίσης αξιόλογη προσπάθεια ήταν και των άλλων Ελλήνων αθλητών, όπως του Μανώλη Νικολαΐδη που κατέκτησε την 5η θέση στα 68 κιλά και έφεραν την Ελλάδα στη 13η θέση στη βαθμολογία της Ευρώπης στην ελληνορωμαϊκή πάλη.

Η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας στη Βουλγαρία, ανάμεσα τους και ο Αρίωνας Κολιτσόπουλος.

 

Σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο προπονητής του «Τιτάν Πύργου» Αλέξης Κολιτσόπουλος, ανέφερε, μεταξύ άλλων, για την επιτυχία του Αρίωνα: «Συνολικά για την αγωνιστική του απόδοση και προσπάθεια, μας δίνει το κίνητρο να συνεχίσουμε να φτάσουμε αυτό που ονειρεύεται ο αθλητής. Πολλά συγχαρητήρια στον Αρίωνα για την 7η θέση και εις ανώτερα. Τέλος, να ευχαριστήσουμε για την στήριξη της προετοιμασίας των αθλητών όλους αυτούς που πιστεύουν και βοήθησαν τους Έλληνες αθλητές μας να έχουν την ελάχιστη προετοιμασία για την αγωνιστική τους δραστηριότητα στο υψηλότερο επίπεδο πάλης στην Ευρώπη».

No description available.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος