FOLLOW US: facebook twitter

Παναγιώτης Μουζάκης: «Πλήρης διαφάνεια και ισονομία στην Ε.Ο.Κ.»

Ημερομηνία: 01-03-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Υποψήφιος με την παράταξη Φασούλα ο Γ. Γραμματέας του Σ.Ε.Φ.Α. Ανδραβίδας

Ο Γενικός Γραμματέας του Σ.Ε.Φ.Α. Ανδραβίδας, Παναγιώτης Μουζάκης, κατέρχεται ως υποψήφιος για το Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ., με την παράταξη του Παναγιώτη Φασούλα «Πρώτα το Μπάσκετ». Ο Παναγιώτης Μουζάκης, γεωπόνος στο επάγγελμα, είναι το 24ο μέλος της παράταξης Φασούλα, η οποία συνεχίζει να δυναμώνει ενόψει των εκλογών της Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, που έχουν προγραμματιστεί για τις 28 Μαρτίου. Ο 35χρονος παράγοντας του Σ.Ε.Φ.Α. ασχολείται με τα διοικητικά του συλλόγου από το 2014, έχοντας συμβάλει και αυτός στην διαρκώς ανοδική πορεία των «κιτρινόμαυρων» τα τελευταία χρόνια (επέστρεψαν τη φετινή σεζόν στην Α1 ΕΣΚΑΗ, ύστερα από 12 χρόνια).

Ο Παναγιώτης Μουζάκης γεννήθηκε στην Ανδραβίδα το 1986. Μετά την ολοκλήρωση των εγκύκλιων σπουδών του, φοίτησε στο Τμήμα Επιστήμης της Φυτικής Παραγωγής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών όπου έλαβε το πτυχίο του το 2012. Έχει παρακολουθήσει διάφορα επιστημονικά συνέδρια και σεμινάρια. Παρακολουθεί μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο στη σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας «Καλλιέργειες υπό κάλυψη – Υδροπονία». Ζει και εργάζεται στην γενέτειρά του ως γεωπόνος. Είναι παντρεμένος και με την σύζυγό του έχουν αποκτήσει ένα παιδί. Είναι γνώστης της Αγγλικής και της Γαλλικής γλώσσας. Από το 2014 είναι ενεργό μέλος του Σωματείου Εθνικής Φυσικής Αγωγής Ανδραβίδας, ενώ από το 2017 έχει εκλεγεί στην θέση του Γενικού Γραμματέα του σωματείου.

Π. Μουζάκης: «Το ξεκίνημα να γίνει από την επαρχία»

Ο Π. Μουζάκης δήλωσε στην «Πρωινή» για την υποψηφιότητά του: «Αποτελώ το νεαρότερο μέλος της ομάδας του Παναγιώτη Φασούλα, τον οποίο θα ήθελα να ευχαριστήσω για την τιμή που μου κάνει να είμαστε συνοδοιπόροι σε αυτόν τον αγώνα. Προέρχομαι από τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και γι’ αυτό θέλω να παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια ο ερασιτεχνικός αθλητισμός στην χώρα μας παρασιτεί και με λύπη παρατηρούμε ιστορικές ομάδες στο χώρο να αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα και το φάσμα της πλήρους διάλυσης να είναι ορατό. Για να αποτραπούν οι παθογένειες θα πρέπει να δώσουμε σκληρή μάχη και είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε όλοι για την καινούρια μέρα στο μπάσκετ. Το Α και το Ω σε όλα είναι η πλήρης διαφάνεια που θα πρέπει να υπάρχει στην Ε.Ο.Κ. και η ισονομία μεταξύ των σωματείων. Σημαντικό μέλημά μας θα είναι η όσο το δυνατόν οικονομική ελάφρυνση των σωματείων και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με τον επανασχεδιασμό στα θέματα τόσο του marketing όσο και της πλήρους αξιοκρατίας. Οι θέσεις μας τόσο για τα θέματα της διαφάνειας στην ελληνική διαιτησία (με πίνακες διαιτητών που όχι μόνο θα προβιβάζονται αλλά και θα υποβιβάζονται με πλήρη διαφάνεια και δημοσιότητα), της ανάπτυξης του μπάσκετ στις νεαρές ηλικίες (δημιουργία σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ομάδων U15, U17, U19), αλλά και ενός πραγματικού Μητρώου αθλητών (διαδραστική πλατφόρμα με υπαρκτούς αθλητές) είναι οι πρωταρχικοί στόχοι που θα καλυτερεύσουν από την επόμενη μέρα κιόλας την ζωή μας. Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ και για το μπάσκετ της επαρχίας μιας και προέρχομαι από το νομό Ηλείας. Για να γίνει μεγάλο το ελληνικό μπάσκετ το ξεκίνημα θα πρέπει να γίνει από την επαρχία! Πρέπει κάνουμε ξανά τον κόσμο να μιλάει για αυτό που αγαπάμε και υπηρετούμε όλοι και ο καθρέπτης μας είναι η Εθνική μας ομάδα. Η Εθνική ομάδα δεν είναι προνόμιο μόνο της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης, αλλά χρειάζεται να ταξιδεύει σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας!».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος