FOLLOW US: facebook twitter

Πάνω από 42 εκατ. ευρώ σε 768 παραγωγούς της Δυτ. Ελλάδας – Υπεγράφη η απόφαση για τα Σχέδια Βελτίωσης από τον Νεκτ. Φαρμάκη

Ημερομηνία: 21-02-2020 | Συντάκτης:

Πόροι 42,7 εκατ. ευρώ σε 768 παραγωγούς της Δυτικής Ελλάδας θα διατεθούν μέσα από τα Σχέδια Βελτίωσης, για να βελτιώσουν το περιβαλλοντικό προφίλ και την ανταγωνιστικότητα των γεωργικών εκμεταλλεύσεων, αλλά και να  λάβουν μέτρα για την άµβλυνση των επιπτώσεων από την κλιµατική αλλαγή. Τη σχετική απόφαση υπέγραψε χθες ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, καθώς ολοκληρώθηκαν οι αξιολογήσεις από τις αρμόδιες Υπηρεσίες Αγροτικής Ανάπτυξης.

«Στις άμεσες προτεραιότητές μας και στις κορυφαίες επιλογές της πολιτικής  μας είναι η στήριξη και η ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα, που αποτελεί σημαντικό οικονομικό πυλώνα ανάπτυξης της Περιφέρειας» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Την ικανοποίησή του εξέφρασε και ο αντιπερ/ρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, Θεοδ.Βασιλόπουλος, υπογραμμίζοντας τη θετική εξέλιξη των επενδύσεων στον πρωτογενή τομέα τόσο στην Περιφέρεια όσο ειδικότερα στην Ηλεία. Ο κ Βασιλόπουλος σημείωσε ότι για τους επιλαχόντες συμφωνήθηκε σε συνάντηση στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης να υποβληθεί έκθεση για επιπλέον χρηματοδότηση που μπορεί και να φτάνει τα 12 εκατ. ευρώ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος