FOLLOW US: facebook twitter

Πανμοβριακός-Πανηλειακός 0-2: Πέρασε… αέρα από την Κ. Αχαγιά

Ημερομηνία: 25-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Οι δύο σκόρερς του Πανηλειακού, Νικολακόπουλος, Μπαρμπαρούσης, αμέσως μετά το δεύτερο γκολ στο 87΄.

 

Ο Πανηλειακός πέρασε νικηφόρα χθες από την Κ. Αχαγιά επικρατώντας του Πανμοβριακού με 0-2 και συνεχίζει να ισοβαθμεί στην 6η θέση με τον Διαγόρα Βραχνεΐκων, αλλά απέχει πλέον επτά βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και δεν κινδυνεύει.

Η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της και σκοράροντας δύο φορές στο β΄ ημίχρονο, έφτασε στην πολυπόθητη νίκη.

Με το δυνατό άνεμο να ευνοεί στο α΄ ημίχρονο τον  Πανμοβριακό και στο β΄ τον Πανηλειακό, η ομάδα του Ντίνου Σπυρόπουλου απείλησε με τον Γρηγόρη Νιφορόπουλο και τον Χριστόπουλο και είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο 39′ με το μακρινό σουτ του Νιφορόπουλου που έδιωξε εντυπωσιακά ο Κυρίτσης.

Στην επανάληψη, ο Πανηλειακός ήταν καλύτερος ανοίγοντας το σκορ στο 52΄. Ο Σταθάτος έβγαλε σέντρα από αριστερά και ο Μπαρμπαρούσης με πλασέ νίκησε τον Καραμανλή για το 0-1.

Στο 56′ ο Πυρρής σούταρε από πλάγια πάνω στον Κυρίτση και στο 73΄ ο Χατζηστάμου έχασε ευκαιρία να σφραγίσει τη νίκη του Πανηλειακού. Στο 77΄, Κάτσενος και Κυρίτσης διαπληκτίστηκαν και αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Γιαννόπουλου από τη Μεσσηνία. Τελικά, στο 87΄ ο Νικολακόπουλος με τρομερό μακρινό σουτ (από 30 μέτρα) διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Πανμοβριακός: Καραμανλής, Κονίδας, Λιάκος, Χαλκιόπουλος, Αγγελής ( 46′ Πυρρής), Κοκκίνης, Γρ. Νιφορόπουλος, Παναγάκης (66′ Κάτσενος), Πρίφτη (84′ Μητρόπουλος), Αποστολόπουλος, Χριστόπουλος.

Πανηλειακός: Κυρίτσης, Καμβύσης, Σταθάτος (90’  Βουργουντζής), Δ. Τσίγκληρας, Αρβανίτης, Μπουτσικάκης, Μανωλιάς (77΄ Λαμπρόπουλος), Πρέντι (89΄Κωνσταντακόπουλος), Μπαρμπαρούσης, Αντωνόπουλος (65΄ Νικολακόπουλος), Χατζηστάμου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος