FOLLOW US: facebook twitter

Πανιώνιος-Αίας Γαστούνης 4-1: Δεν άξιζε το βαρύ σκορ

Ημερομηνία: 05-12-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αίας  ηττήθηκε 4-1 από τον Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη κι έμεινε στους τρεις βαθμούς. Μια ήττα εντός προγράμματος για την ομάδα της Γαστούνης καθώς ο Πανιώνιος θεωρείται το φαβορί για την πρωτιά στον 4ο όμιλο.  Οι ερυθρόλευκοι της Ηλείας πάντως στάθηκαν καλά για μία ώρα, και μέχρι το 65΄ το σκορ ήταν 1-1. Από δύο λάθη προς το τέλος του αγώνα ήρθε αυτό το βαρύ 4-1, που δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του αγώνα. 

Ο Πανιώνιος μπήκε δυνατά, πίεσε και στο 13΄ άνοιξε το σκορ με σουτ του Γεωργούση από πάσα του Στούπη. Ο Ριτσούλι ισοφάρισε στο 27΄ με κοντινό σουτ, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ από δεξιά του Κάρδαρη και απόκρουση των παικτών του Πανιωνίου προς της γραμμής της εστίας.

Στο β΄ μέρος οι Νεοσμυρνιώτες χωρίς να είναι ιδιαίτερα απειλητικοί έφτασαν στο γκολ στο 65΄ με ατομική ενέργεια του Διονέλλη (2-1). Στη συνέχεια ο Αίας βγήκε μπροστά για να ισοφαρίσει και στο 81΄ και 83΄ δέχτηκε άλλα δύο γκολ. Στο 81΄ με τον Πίσπα από κοντά, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Γροντή και απόκρουση του Κουτρουμπή, με τη μπάλα να βρίσκει και στο δοκάρι, και στο 83΄ με τον Στούπη από μπαλιά του Διονέλλη. Αξίζει να σημειωθεί ότι τρεις παίκτες του Αίαντα έγιναν αναγκαστική αλλαγή, ο Κάρδαρης στις αρχές του β΄ ημιχρόνου (φόβοι για θλάση) και οι Ρίλντι, Τσακοπιάκος προς το τέλος του αγώνα.  

Πανιώνιος: Παχατούρας, Καρδάμης (64′ Μούντριχας), Διονέλλης, Ζούλιας, Γκότοβος, Καλύβας, Στούπης, Γροντής, Ρεντζής (53′ Τσίπρας), Πίσπας, Γεωργούσης (67′ Μπρέγκου).

Αίας: Κουτρουμπής, Ρίλντι (85΄ λ.τρ. Παπαχριστόπουλος), Βατσής, Βράπι, Σταθάτος, Τριανταφυλλόπουλος, Τσοκοπιάκος (85΄ λ.τρ. Χριστοφοράτος), Κάρδαρης (58΄ λ.τρ. Καράγιωργας), Φερεκίδης (75΄ Κουλούρης),  Ριτσούλι, Πυρρής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος