FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Και επισήμως Θ. Ασημακόπουλος

Ημερομηνία: 11-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Θανάσης Ασημακόπουλος έγινε και επίσημα παίκτης του Πανηλειακού καθώς υπέγραψε και ανακοινώθηκε από τους «ερυθρόλευκους». Είναι η τέταρτη μεταγραφή μετά τους Δαλαβούρα, Λίλα, Κύτταρη και τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν και άλλοι.

Η ανακοίνωση για Ασημακόπουλο

«Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 25χρονο (γεν. 10/2/1994) ποδοσφαιριστή, Θανάση Ασημακόπουλο.

Ο Πυργιώτης μεσοεπιθετικός, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από απουσία ενός χρόνου, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Ηρακλή Πύργου του Χρήστου Δημόπουλου. Εν συνεχεία, αγωνίστηκε στον Κεραυνό Καλλικώμου από όπου μεταπήδησε στην Αρκαδία και την Δόξα Μεγαλόπολης με την οποία αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Το 2017 επέστρεψε στα πάτρια εδάφη φορώντας την φανέλα της Δόξας Ν. Μανωλάδας, από όπου στο β’ μισό της σεζόν μετακινήθηκε στον Πανηλειακό. Την περσινή αγωνιστική περίοδο, ο 25χρονος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την σεζόν στον Α.Ο. Μακρισίων, ενώ τον Γενάρη πήρε μεταγραφή για τον Μακεδονικό αγωνιζόμενος εκ νέου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η Διοίκηση του Α.Ο. Πανηλειακός καλωσορίζει τον Θανάση στην ερυθρόλευκη οικογένεια και εύχεται στον ποδοσφαιριστή υγεία και πολλές επιτυχίες».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος