FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Ανακοίνωσε Νούσια

Ημερομηνία: 14-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας την έναρξη της συνεργασίας του με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας, Σπύρο Νούσια, ο οποίος θα είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ παικτών, προπονητών και Διοίκησης. Ο 48χρονος Νούσιας, ο οποίος για 5 χρόνια είχε φορέσει ως ποδοσφαιριστής την φανέλα του Πανηλειακού (1996-2001) και είχε προσφέρει τα μέγιστα στον ηλειακό σύλλογο, επιστρέφει στον Πανηλειακό ύστερα από 7 χρόνια καθώς τη σεζόν 2013-2014 είχε διατελέσει γενικός αρχηγός.

Η ανακοίνωση του Πανηλειακού:

«Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την συμφωνία με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας, Σπύρο Νούσια, για την ένταξή του στο επιτελείο των ερυθρόλευκων ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, αποτελώντας τον συνδετικό κρίκο μεταξύ παικτών, προπονητών και Διοίκησης της ομάδας.

Ο Σπύρος Νούσιας ήρθε στον Πύργο τον Δεκέμβριο του 1996 από τον Φ.Α.Σ. Νάουσα και αμέσως αποτέλεσε βασικότατο στέλεχος της ομάδας που κατέλαβε την 7η θέση στο Πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής, η οποία αποτελεί την υψηλότερη θέση που έχει καταλάβει ο πυργιώτικος σύλλογος στην πολύχρονη ιστορία του. Παρέμεινε στον Πανηλειακό μέχρι τον Ιανουάριο του 2002, όταν και μεταγράφηκε στον Άρη Θεσσαλονίκης. Συνολικά σε αυτά τα 5 χρόνια της παρουσίας του στον Πανηλειακό φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα 151 φορές και σημείωσε 12 τέρματα, αποτελώντας μάλιστα τον ρέκορντμαν συμμετοχών της ομάδας μας σε επίπεδο Α’ Εθνικής, έχοντας φορέσει τη φανέλα του Πανηλειακού σε 126 αγώνες της πρώτης τη τάξει κατηγορίας. Την αγωνιστική περίοδο 2013/14, αποτέλεσε και πάλι μέλος του επιτελείου της ομάδας μας εκτελώντας χρέη Γενικού Αρχηγού.

Η Διοίκηση της ομάδας εύχεται στον Σπύρο καλή αρχή και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος