FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Ξεκίνησε προετοιμασία-Αισιόδοξος ο Λούσκος (φωτό)

Ημερομηνία: 07-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου, ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Πανηλειακός. Το κλίμα ήταν καλό, παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν το φετινό καλοκαίρι και όλοι στο σύλλογο είναι αισιόδοξοι πως ο ιστορικός Πανηλειακός θα καταφέρει να υπερκεράσει όλα τα εμπόδια, με τη βοήθεια των φιλάθλων του Πύργου και της Ηλείας γενικότερα και θα σταθεί αξιοπρεπώς στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Κώστας Λούσκος: «Ομάδα με παιδιά από την Ηλεία»

Ο προπονητής του Πανηλειακού, Κώστας Λούσκος, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Θα πάμε με τα δικά μας τα παιδιά μέχρι τις 20-25 Αυγούστου και ευελπιστούμε, με τα εισιτήρια διαρκείας, τις διαφημιστικές πινακίδες και τις χορηγίες που μας έχουν υποσχεθεί επιχειρηματίες της περιοχής καθώς και τη βοήθεια του κ. Σάκη Σταυρόπουλου, να καλύψουμε τα κενά που υπάρχουν σε κάποιες θέσεις. Εγώ οραματίζομαι μια ομάδα με παιδιά από την Ηλεία και να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερες μεταγραφές “ξένων” παικτών… Υπάρχει αισιοδοξία, Πανηλειακός είμαστε, θα δουλέψουμε, θα βάλουμε το κεφάλι κάτω…».

30 ευρώ η κάρτα διαρκείας

Όπως έγινε γνωστό χθες, η κάρτα διαρκείας θα στοιχίζει μόλις 30 ευρώ για όλες τις θύρες εκτός από τη Θύρα 4, όπου θα τιμάται 80 ευρώ. Οι κάρτες διαρκείας αναμένεται να εκδοθούν το ερχόμενο Σάββατο και στην προνομιακή αυτή τιμή θα πρέπει να στηριχτεί καθολικά ο ερυθρόλευκος σύλλογος στη δύσκολη φετινή συγκυρία.

*Αναλυτικό ρεπορτάζ και όλες οι δηλώσεις του Κ. Λούσκου, στο αυριανό φύλλο της Πρωινής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος