FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Ξεκίνημα στη Ζάκυνθο – Δείπνο στο βραβευμένο εστιατόριο «Τριάδα»

Ημερομηνία: 20-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Οι «μπέμπηδες» του Κ. Λούσκου ταξιδεύουν στο νησί την Κυριακή

 

Ο Πανηλειακός μπαίνει στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής με ταξίδι στη Ζάκυνθο, όπου την Κυριακή στις 4.30μ.μ. θα αντιμετωπίσει τον Α.Π.Σ. Ζάκυνθος. Πάντοτε οι αγώνες στο νησί είναι δύσκολοι για όλες τις ομάδες. Ο Α.Π.Σ. Ζάκυνθος μπορεί να ενισχύθηκε μόλις τις τελευταίες δύο εβδομάδες, αλλά διαθέτει πλέον αρκετούς έμπειρους παίκτες και το ματς δεν  θα είναι εύκολο για το νεανικό Πανηλειακό, που διαθέτει ως επί το πλείστον νεαρούς παίκτες, χωρίς παραστάσεις στη Γ΄ Εθνική, αλλά με πολύ ταλέντο. Ο τεχνικός Κώστας Λούσκος πιστεύει στις δυνατότητές τους και προσπαθεί να τους «ντοπάρει» ψυχολογικά ενόψει των δυσκολιών που θα αντιμετωπίσουν στο τραχύ πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Αν οι νεαροί παίκτες του Πανηλειακού προσαρμοστούν γρήγορα στα δεδομένα της κατηγορίας, θα πάνε καλά και μπορούν να πετύχουν το στόχο της παραμονής. Όπως και να ’χει όμως, ο Πανηλειακός έχει φέτος μια εντελώς διαφορετική φιλοσοφία,  πολύ χαμηλό μπάτζετ (ελλείψει και μεγάλων χρηματοδοτών) και χαμηλό μέσο όρο ηλικίας και η ομάδα χρειάζεται υπομονή και στήριξη από όλους για να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες του πρωταθλήματος.

Όσο για το ματς στη Ζάκυνθο, οι δύο ομάδες έπαιξαν φιλικό κατά το πρώιμο στάδιο της προετοιμασίας, στις 21 Αυγούστου, και γνωρίζονται αρκετά. Τότε το ματς είχε έρθει ισόπαλο 1-1 με τον Πανηλειακό να είναι καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα (είχε χαμένο τετ-α-τετ στο 28΄ με τον Μπάλλα και δοκάρι στο 38΄ με τον Δ. Τσίγκρηλα) και προηγήθηκε στο 50΄ με πέναλτι-γκολ του Γιώργου Λούσκου, για να ισοφαριστεί στο 70΄, επίσης με πέναλτι.

Τέλος, ο Πανηλειακός θα έχει στο νησί τη συμπαράσταση αρκετών φιλάθλων του. Οι Red Boys θα είναι εκεί, όπως συνηθίζουν άλλωστε και στα εκτός έδρας παιχνίδια, και θα ενισχύσουν τις προσπάθειες των ερυθρόλευκων ποδοσφαιριστών.

Αρχηγός της αποστολής ο Παναγούτσος

Αρχηγός της αποστολής στη Ζάκυνθο θα είναι ο Πάνος Παναγούτσος, ο οποίος για πρώτη φορά σε επίσημο ματς του Πανηλειακού ηγείται της αποστολής, όντας φέτος πολύ κοντά στην ομάδα, εκ των έσω πλέον.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα θα μεταβεί στη Ζάκυνθο, 24 άτομα θα είναι στην αποστολή, καθώς πρόκειται για το πρώτο και πολύ σημαντικό ματς της νέας σεζόν και παράλληλα αποτελεί τρανή απόδειξη του οικογενειακού κλίματος που επικρατεί στην ομάδα.

Δείπνο στο βραβευμένο εστιατόριο «Τριάδα»

Στο βραβευμένο εστιατόριο του Πύργου «Τριάδα» δείπνησε το βράδυ της Πέμπτης η ομάδα ενόψει της κυριακάτικης πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Ποδοσφαιριστές, προπονητικό επιτελείο, Διοίκηση και Διοικούσα Επιτροπή του Πανηλειακού, όλοι μαζί σαν μία οικογένεια, δείπνησαν στο εστιατόριο του εγνωσμένου Πυργιώτη σεφ, Κωνσταντίνου Τσαντίλη, περνώντας στιγμές χαλάρωσης πριν την πρεμιέρα της Κυριακής στη Ζάκυνθο, σε έναν πανέμορφο χώρο με ποικιλία χρωμάτων, υπέροχη ατμόσφαιρα και φυσικά καταπληκτικό φαγητό.

Η Διοίκηση του Α.Ο. Πανηλειακός ευχαριστεί δημόσια τον σεφ, Κωνσταντίνο Τσαντίλη και το βραβευμένο με το Gold Award of Quality & Taste 2019 στην κατηγορία της Διεθνούς Κουζίνας εστιατόριο «Τριάδα», για την ευγενική προσφορά του δείπνου προς την ομάδα ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων στον 7ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος